Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Flick își sărbătorește astăzi ziua de nume. Cum l-a surprins Denisa Filcea, soția sa: "Regele inimii mele" / FOTO

Publicat:

Astazi, 30 noiembrie, Flick, cunoscut pe numele sau real de , iși sarbatorește ziua de nume. Cu ocazia sarbatorii religioase de , soția sa l-a surprins chiar in miez de noapte. nu a putut sa nu profite de vacanța exclusivista in care se afla, astfel ca i-a amenajat un decor desprins din povești chiar in dormitorul hotelului unde sunt cazați. Mai mult decat atat, i-a facut și o scurta declarație de dragoste care manifesta marea iubire pe care i-o poarta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Flick despre pozele "deocheate" postate de soția lui! Denisa Filcea a fost dur judecata de fani / VIDEO

23:40, 13.04.2024 - Denisa Filcea a fost aspru judecata de internauți, dupa ce a posta fotografii "deocheate", din punctul lor de vedere. Ce spune soțul inflenceriței, Flick, despre aceste imagini, dar și cine o pozeaza pe frumoasa șatena.

De nu i-a dat niciodata medicamente, Denisa Filcea, fiicei ei! Ce fel de mamica este soția lui Flick

22:50, 05.04.2024 - Denisa Filcea vorbește despre ce fel de mamica este, dar ne spune și de ce nu i-a dat niciodata medicamente fiicei sale. Ce nu ii lipsește niciodata influenceriței, din geanta și cum se pregatește de vacanțele cu cea mica.

Denisa Filcea, probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța. Ce a pațit soția lui Flick: ”Simt ca-mi explodeaza capul” / FOTO

23:25, 04.04.2024 - Denisa Filcea se confrunta cu cateva probleme de sanatate dupa ce s-a intors din vacanța in Asia. Soția lui Flick a afirmat pe rețelele de socializare ca are mai multe simptome și a luat o mica pauza de la activitațile sale zilnice.

Mihai Petre iși sarbatorește ziua de naștere! Ce mesaj de dragoste i-a transmis soția lui, Elwira Petre: ”Barbatul vieții mele”

13:35, 28.03.2024 - Mihai Petre iți sarbatorește ziua de naștere! Dansatorul petrece aceasta zi importanta alaturi de familia lui. Elwira Petre și-a emoționat soțul inca de la primele ore ale dimineții, cu un mesaj emoționant de iubire. Iata ce urare i-a facut intr-un moment special!

Star Matinal. Cum a reușit Denisa Filcea sa il convinga pe Flick sa se lase de fumat. Omul de radio a renunțat abia dupa ce a cunoscut-o pe soția lui

13:16, 18.03.2024 - Denisa Filcea și Flick sunt impreuna de cațiva ani și au impreuna o fetița. Cei doi spun ca fac o echipa buna atat acasa, cat și pe plan profesional. In cadrul unui eveniment, a fost randul omului de radio sa ii fie alaturi partenerei.

Știrile Antena Stars. Razvan Popescu, surprins in direct de nașul Dan Negru și soția lui, Angela. Ce iși mai dorește omul de radio la 44 de ani / VIDEO

15:45, 20.02.2024 - Maine, Razvan Popescu implinește 44 de ani, dar a fost surprins in direct de nașul lui, Dan Negru, mai devreme. Prezentatorul TV este plecat in Franța, dar nu a putut rata acest moment important din viața finului. Și soția lui Razvan Popescu, Angela, i-a urat „La mulți ani!” in direct.

Ionuț Cercel iși sarbatorește soția. Ce urare speciala i-a facut Sabinei: „De fericire ne bucuram unul de altul”

09:40, 09.02.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Ionuț Cercel și asta pentru ca artistul o celebreaza pe soția lui. Cu ocazia acestei zile extrem de speciala, artistul i-a facut o urare emoționanta Sabinei. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare pentru partenera lui de viața!

Ana Baniciu iși sarbatorește ziua de naștere! Ce postare speciala a facut Edy Kovacs pentru soția lui / FOTO

13:45, 28.01.2024 - Este o zi extrem de speciala pentru Ana Baniciu și asta pentru ca vedeta iși sarbatorește ziua de naștere. Artista a implinit frumoasa varsta de 31 de ani. Cu ocazia acestei zile, Edy Kovacs a facut o postare emoționanta pentru soția lui. Iata ce a postat partenerul de viața al cantareței pe rețelele…


Ce parere ai despre aceasta stire?