Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul unui fost preşedinte german a fost înjunghiat mortal într-un spital

Publicat:

, de profesie doctor, sustinea o prelegere la spitalul Schlosspark din Berlin, cand un barbat din sala a venit catre el si l-a injunghiat, a declarat o purtatoare de cuvant a politiei. Victima, in varsta de 59 de ani, a murit la fata locului, iar un barbat a fost retinut in acest caz. Se crede ca presupusul atacator era un ofiter de politie aflat la prelegere in calitate de membru al publicului. Circa 20 de persoane participau la pr (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Accident de munca mortal intr-o exploatație forestiera din județul Gorj. Victima este un barbat de 44 de ani

17:25, 11.03.2024 - Un lucrator forestier in varsta de 44 de ani și-a pierdut viața luni, 11 martie, in urma unui accident de munca. Poliția Gorj și Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Gorj au deschis anchete pentru a stabili ce s-a intamplat.

Atac sangeros in strada, in Calarași: un barbat a fost injunghiat din gelozie

08:00, 24.02.2024 - Atacatorul și-a urmarit fosta concubina la locul de munca, unde a vazut-o insotita de noul ei iubit. Dupa ce și-au terminat programul de la restaurant, femeia și partenerul ei de viața, care lucreaza in același loc, au fost atacați.Victima s-a ales cu mai multe rani, in zona inimii și in zona membrelor…

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:15, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:05, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Barbat retinut dupa ce si-a injunghiat fratele - Victima a murit la spital

16:10, 05.02.2024 - Un barbat din judetul Gorj a fost retinut dupa ce si-a injunghiat fratele, victima fiind transportata la spital cu rani grave. Ulterior, barbatul ranit a murit la unitatea medicala, potrivit news.roReprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj au anuntat ca scandalul dintre cei doi frati a…

Caz șocant in Slobozia! Un barbat de 35 de ani, injunghiat mortal și lasat pe o banca: „Iți e frica sa mai ieși la usa cand suna cineva”

09:10, 26.01.2024 - Un caz șocant a avut loc in Slobozia, județul Ialomița! Un barbat in varsta de 35 de ani a fost injunghiat mortal și lasat pe o banca. Presupusul criminal ar fi fost prins de polițiști și arestat.


Ce parere ai despre aceasta stire?