Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul lui Reghecampf, explicație aiuritoare pentru mesajul ‘ai murit pentru mine’. Scuza pe care a găsit-o

Publicat:

Clipe dificile pentru și Laurențiu Reghecampf. Ce mesaj a aparut pe conturile de socializare ale fiului sau, dupa ce a aflat de divorțul parinților lui. Ce explicație a gasit adolescentul. Fiul lui Laurențiu Reghecampf explica mesajul „ai murit pentru mine” de pe Instagram Laurențiu Reghecampf și trec prin momente dificile, iar […] The post Fiul lui Reghecampf, explicație aiuritoare pentru mesajul ‘ai murit pentru mine’. Scuza pe care a gasit-o appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) „S-a ajuns și la reanimare”: Clipe dificile in familia primarului Ion Ceban și dezvaluiri despre viața in 5

13:00, 06.03.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, vorbește pentru prima oara despre problemele de sanatate cu care s-a intalnit intreaga sa familie la inceputul acestui an, dar și despre relația dintre copiii mai mari și mezinul familiei.

Incendiu puternic intr-un bloc din Spania. Trei oameni, inclusiv un copil, au murit

11:40, 04.03.2024 - Clipe de groaza pentru locatarii unui bloc din Spania. Trei oameni, inclusiv un minor, au murit și alți 15 au fost afectați de fumul inhalat, dupa ce focul a izbucnit la etajul 11 al cladirii din regiunea Alicante.

Șeful spionajului militar ucrainean spune ca Navalnii a murit din cauze naturale. Mesajul criptic al lui Kirilo Budanov

18:15, 25.02.2024 - Kirilo Budanov, șeful Serviciului de informații al apararii din Ucraina, a declarat ca politicianul rus de opoziție Aleksei Navalnii a murit din cauze naturale, mai exact din cauza unui cheag de sange. Afirmația lui Budanov, pe care el insuși a catalogat-o „dezamagitoare”, este in concordanța cu varianta…

Mesajul dureros al Oanei Roman, dupa ce mama ei a murit! Mioara Roman s-a stins din viața la azilul unde locuia: ”Te iubesc și te voi iubi mereu” / FOTO

08:00, 23.02.2024 - Mama Oanei Roman a murit! Mioara Roman s-a stins din viața, in urma cu puțin timp, la azilul unde locuia, in Snagov. Oana Roman trece prin momente de coșmar și a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de mult regreta pierderea mamei sale!

Anamaria Prodan, in doliu! Un bun prieten de-al impresarei, cunoscut om de afaceri care avea legaturi stranse cu Romania, a murit / FOTO

10:50, 21.02.2024 - Anamaria Prodan este in doliu! Un bun prieten de-al impresarei, cunoscut om de afaceri care avea legaturi stranse cu Romania, a murit. Iata postarea facuta de vedeta din showbiz-ul romanesc, in urma cu puțin timp, pe internet!

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea a murit. Mesajul presedintelui CJ Constanta, Mihai Lupu

13:55, 17.02.2024 - Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Catalin Toma, a murit sambata dimineata, transmite Vrancea24. El se afla internat la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Cu profunda tristete si regrete, ne alaturam in doliu familiei si comunitatii Vrancei in urma trecerii in nefiinta a domnului Catalin Toma,…

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.

Momente teribile pentru ucraineanca din naționala de polo a Romaniei. Tatal ei a murit pe front, in Ucraina: „Și-a aparat țara pana la ultima suflare”

16:40, 05.02.2024 - Anastasia Melnychuk, poloista celor de la CS Rapid, care evolueaza și in naționala Romaniei, a primit o veste tragica zilele trecute. Tatal sau, inrolat in armata ucraineana, a murit in sangerosul razboi de agresiune pe care Rusia il desfașoara in Ucraina. Clipe teribile pentru ucraineanca Nastya Melnychuk,…


Ce parere ai despre aceasta stire?