Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul lui Brigitte, declarații rare de la mormântul tatălui său: „Am pățit să mai și plâng, se întâmplă”

Publicat:

Deși este in plin razboi cu mama sa, nu il uita pe celalalt parinte. Din fața mormantului tatalui sau, fiul lui a facut declarații emoționante despre tatal decedat, la care a ținut foarte mult.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a pațit o tanara in timpul „audierilor”: „M-am gandit ca totuși e polițist. Ce mi se poate intampla?”

09:00, 18.04.2024 - O tanara din Ploiesti acuza ca a fost violata chiar de politistul la care a depus o plangere penala dupa ce a fost amenintata. Cei doi ar fi facut schimb de numerele de telefon, iar agentul ar fi chemat-o la el acasa pe femeie pentru a-i oferi informatii cu privire la cursul anchetei. In fata […] The…

Ce se intampla in procesul Nabei Salem! Femeia care a dat-o in judecata face declarații exclusive

23:45, 06.04.2024 - Ce se intampla in procesul Nabei Salem cu femeia care a dat-o in judecata pentru cadouri. Dosarul a avut un nou termen, iar Rubi, cea despre care Naba a spus ca i-a fost iubita, face declarații exclusive.

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Vecinii mamei și fiului gasiți morți in casa in Targu Mureș, declarații halucinante. Ce se intampla in locuința lor, in ultimul an: ”E vorba de ceva tragic”

10:05, 17.02.2024 - In urma cu o zi, o mama și fiul ei au fost gasiți morți in casa, in Targu Mureș. Cadavrele lor erau deja in stare de putrefacție, iar anchetatorii cerceteaza cazul. Vecinii celor doi au facut declarații halucinante despre viața pe care o aveau cei doi și despre ce se intampla in locuința lor.

Devastata de moartea fulgeratoare a tatalui, artista iși urla durerea! Primele declarații ale cantareței, dupa ce parintele ei s-a stins: ”Plang non stop, e cumplit”

10:30, 15.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin cele mai grele clipe, asta dupa ce in urma cu doar cateva zile și-a inmormantat tatal. Artista de muzica populara e devastata de durere și abia daca iși mai poate gasi cuvintele. Vedeta susține ca nu se aștepta niciodata sa ramana fara tata atat de devreme și atat de…

Ce se intampla in procesul in care Naba Salem a fost data in judecata pentru cadourile primite! Declarații exclusive!

23:45, 06.02.2024 - Ce se intampla in procesul in care Naba Salem a fost data in judecata pentru cadouri. Dupa ce povestea dintre bruneta și Rubi, cea despre care spunea vedeta ca i-a fost iubita, a ajuns la tribunal, lucrurile se complica. Cele doua femei au stat fața in fața.

A opta oara cand i se intampla in Spania! Ce a pațit brazilianul Vinicius Junior in meciul restanța cu Getafe

12:05, 02.02.2024 - Vinicius Jr (23 de ani) a fost iar victima insulterlor rasiste in LaLiga. Inaintea partidei contra lui Gefate (2-0). Fanii gazdelor au strigat, in fața autocarului care ducea la stadion pe cei de la Real Madrid, „Vinicius, maimuța”. Afectat sau nu de acest nou atac dezgustator, brazilianul s-a intrecut…

Ce a pațit Bogdan Mocanu in vacanța de lux din Africa: ‘Așa se intampla cand vine țaranul’

09:10, 01.02.2024 - Cantarețul a simțit pe propria piele zicala „ai grija ce-ți dorești”. A vrut sa scape de frigul din Romania și sa se bucure de temperaturi de vara și soare, insa a avut parte de o mare neplacere. Ce a pațit Bogdan Mocanu in vacanța de lux din Africa. Vedeta a marturisit ce greșeala a facut. […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?