Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FILMUL TRAGEDIEI din centrul Capitalei. Accidentul ar fi avut loc ca urmare a unui pariu. Ce spun martorii

Publicat:

Accident terifiant dupa miezul nopții, in centrul Capitalei, la intersectia strazii Ismail cu bulevardul Stefan cel Mare. Un om a murit pe loc, iar altul s-a stins la spital dupa ce patru automobile s-au ciocnit violent.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in centrul Capitalei, in Piața Unirii! Un barbat a murit

10:10, 10.04.2024 - Un accident grav s-a produs miercuri dimineața, 10 aprilie, in centrul Capitalei, in zona Pieței Unirii. La fața locului au intervenit atat salvatorii, cu ambulanțe, cat și polițiștii. Accidentul a avut loc pe strada Halelor, din București. Acolo unde, din primele informații, un pieton a fost lovit…

(video) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

13:45, 08.03.2024 - Astazi, de Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere au organizat un marș feminist in capitala. In legatura cu aceasta Primaria a anunțat despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live/update) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:25, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(live) Marș feminist de 8 Martie, desfașurat in centrul Capitalei

12:11, 08.03.2024 - De Ziua Internaționala a Femeii, un grup de tinere organizeaza un marș feminist. Primaria anunța despre sistarea traficului in perimetrul bd. Ștefan cel Mare (de la str. Ismail) – str. Ion Creanga (intrarea in Parcul Dendrariu).

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Cinci mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

19:50, 01.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Cinci șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

Accidentul grav din centrul capitalei, cu implicarea unei ambulanțe: In ce stare sunt cele 4 persoane ranite

16:50, 02.02.2024 - IMSP Centrul Național de Asistența Medicala Urgenta Prespitaliceasca (CNAMUP) vine cu detalii despre accidentul rutier produs astazi, 2 februarie, la intersecția bd. Ștefan cel Mare și Sfant ci str. Vasile Alecsandri din mun. Chișinau, cu implicarea unui automobil de marca Dacia și a unei ambulanțe.…

Zece ani de la accidentul aviatic din Apuseni, in care si-au pierdut viata Adrian Iovan si Aura Ion. Filmul tragediei

13:55, 20.01.2024 - Se implinesc duminica, 20 ianuarie 2024, zece ani de la tragicul accident aviatic din Muntii Apuseni in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si tanara studenta la medicina Aura Ion.


Ce parere ai despre aceasta stire?