Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica lui Florin Salam, adevărul despre despre starea de sănătate a manelistului. De ce se află în spital tatăl ei

Publicat:

, fiica celebrului manelist, a oferit mai multe detalii cu privire la starea de sanatate a acestuia. Tanara a confirmat ca, intr-adevar, se afla, in prezent, in spital și a facut o serie de declarații.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adevarul despre starea de sanatate a lui Biden și Trump: cunoaștem doar ce, cum și cat vor ei sa divulge

04:05, 05.04.2024 - In 2008, cand senatorul John McCain era cea mai in varsta persoana care incerca sa obțina un prim mandat la Casa Alba, campania sa a incercat sa linișteasca publicul in legatura cu starea sa de sanatate. Aceasta i-a lasat pe reporteri sa examineze 1 173 de pagini de note scrise de mana, rezultate de…

Care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte acum soția lui Petrica: „Suntem…” / FOTO

15:35, 31.03.2024 - In urma cu cateva zile, Ela de la Mireasa, sezonul 4, s-a confruntat cu probleme de sanatate, astfel ca a ajuns de urgența la spital. Iata care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital, dar și cum se simte acum soția lui Petrica!

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital, noaptea trecuta. Ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților: „Din pacate…”

15:55, 03.03.2024 - Anca Serea a trecut printr-o situație dificila, noaptea trecuta. Cunoscuta prezentatoare TV a ajuns cu copiii de urgența la spital. Iata ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților!

Star Matinal. Ce restricții are Nelu Vlad, dupa ce a ajuns in spital. Care este starea de sanatate a artistului: ”Nu poți sa reziști prea mult” / VIDEO

14:56, 28.02.2024 - Nelu Vlad a fost externat din spital și este in perioada de recuperare. Medicii nu il pot opera pe creier, astfel ca i-a fost sugerata odihna, precum și un tratament necesar. Solistul de la Azur a primit mai multe restricții pe care trebuie sa le respecte.

Betty Salam, fiica lui Florin Salam, nu a participat la inmormantarea mamei ei. Care a fost motivul și cine a luat aceasta decizie

11:26, 19.02.2024 - In urma cu 15 ani, Betty Salam a trecut prin cel mai cumplit moment din viața ei. Fiica lui Florin Salam și-a pierdut mama pe cand era doar un copil. Fanica, prima soție a manelistului, a pierdut lupta cu o boala crunta la varsta de 27 de ani.

Cum se simte Madi de la Mireasa, sezonul 8, la doua saptamani dupa ce a ajuns la spital. Mesajul transmis de soția lui Sergiu: "De starea mea de sanatate va spun ca..." / FOTO

10:05, 09.02.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, nu trece prin cea mai buna perioada din viața ei. Fosta concurenta a emsiunii de la Antena 1 se confrunta cu probleme grave de sanatate și de mai bine de doua saptamani se afla internata la spital. Iata Care este starea de sanatate a lui Madi!

Betty Salam a anunțat cand va alea loc nunta ei și a lui Catalin Vișanescu. Fiica lui Florin Salam are planuri mari: ”Avem foarte multe...”

17:35, 03.02.2024 - Betty Salam are o familie frumoasa și un soț iubitor. Artista este casatorita la starea civila cu soțul ei, motiv pentru care toata lumea așteapta cu sufletul la gura momentul in care cei doi se vor casatori religios. Fiica lui Florin Salam a anunțat cand va avea loc nunta lor!

Medicii dezvaluie adevarul despre starea de sanatate a șefului Pentagonului, dupa operația de cancer la prostata

08:05, 27.01.2024 - Ministrul american al apararii, Lloyd Austin, ar urma sa se restabileasca "complet" dupa cancerul de prostata, iar prognosticul sau este "excelent", au declarat vineri doi medici, dupa o programare de urmarire, noteaza AFP, citat de Agerpres."Continua sa se recupereze bine si ne asteptam sa se restabileasca…


Ce parere ai despre aceasta stire?