Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fetița de 10 ani, care a supraviețuit accidentului produs ieri la Ialoveni, se află în reanimare: „Medicii sunt optimiști”

Publicat:

Fetița, in varsta de 10 ani, victima accidentului de ieri, produs in apropierea satului Horești, raionul Ialoveni, a fost internata la și Copilului. La moment, minora se afla in reanimare, insa medicii sunt optimiști in privința recuperarii.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

A fost reabilitata o Casa de Cultura dintr-un raion

21:31, 18.04.2024 - In satul Horești din raionul Ialoveni, a fost reabilitata Casa de Cultura, care este frecventata iclusiv de membrii citorva colective artistice din localitate. In cadrul lucrarilor de renovare, a fost reparat acoperișul și au fost termoizolate incaperile, noteaza Noi.md. Totodata, pe acoperișul Casei…

O femeie, cadru militar in Bucuresti, a fost arestata dupa ce si-ar fi batut fetita de 2 luni. Copila a ajuns la spital cu fracturi

13:05, 18.04.2024 - O femeie, cadru militar in Bucuresti, a fost arestata preventiv dupa ce si-ar fi lovit fetita in varsta de doar doua luni, provocandu-i mai multe rani, inclusiv fracturi costale si la maini, traumatism cranian. Medicii au stabilit ca micuta are nevoie de 40-50 de zile de ingrijiri medicale.

Cum se simte fetița de 4 ani care a cazut in iaz. Medicii fac eforturi pentru a o ține in viața

14:55, 06.04.2024 - Fetița care a cazut in iaz in Iași se afla intre viața și moarte. Medicii fac tot posibilul pentru a o salva, dar șansele sunt minime. In prezent, micuța se afla in coma de gradul patru, internata la Secția de Terapie Intensiva a Spitalului de Copii „Sfanta Maria”

In ce stare se afla tanara care a fost desfigurata in bataie, in București. Medicii spun ca este un miracol ca a supraviețuit loviturilor

10:40, 26.02.2024 - O tanara a fost descoperita intr-o stare grava de inconștiența, dupa ce a fost batuta cu bestialitate intr-o zona din Centrul Vechi, in București. Cu toate ca a fost supusa unor lovituri brutale, medicii care o trateaza considera ca supraviețuirea ei este cu adevarat miraculoasa.

Rugaciuni pentru medicii buzoieni Andreea și Cosmin Usachescu, raniți grav intr-un accident rutier produs departe de casa

15:55, 23.02.2024 - Momente dificile pentru familia Ursachescu, dupa ce soții Andreea și Cosmin – ambii apreciați medici din Buzau – trec prin momente de mare cumpana. Potrivit Sansa News, cei doi ar fi fost victimele unui grav accident rutier produs ieri dimineața, la mii de kilometri distanța de casa. Conform sursei…

Miracolul micuței Erika, fetița de trei ani cu tumoare gigant pe creier. Ce spun medicii despre operație

13:20, 07.02.2024 - Medicii spun ca operatia a fost complexa, iar pregatirea preoperatorie a durat ceva timp, deoarece fetita avea si o bronhopneumonie care a trebuit tratata inainte de interventia chirurgicala.

Caz șocant! O fetița in varsta de 11 ani, din Moldova, a devenit mama. Cand au aflat autoritațile

08:11, 30.01.2024 - Caz șocant in Chișinau acolo unde, o fetița in varsta de doar 11 ani, din Republica Moldova, a nascut recent un bebeluș, la Institutul Mamei și Copilului. Procurorii au deschis o ancheta in acest caz.

Ultima ora! O fetița de 11 ani a nascut la Institutul Mamei și Copilului

16:31, 29.01.2024 - O fetița de 11 ani din țara a nascut un bebeluș la Institutul Mamei și Copilului. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA de Elena Mudrii, șefa Serviciului informare și comunicare cu mass-media al Ministerului Sanatații.


Ce parere ai despre aceasta stire?