Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FERMA 24 SEPTEMBRIE 2020. Anna Lesko şi George Piştereanu, imagini interzise minorilor: "În noaptea asta m-ai distrus, m-ai violat"

Publicat:

 "Ieri ne-am pus intr-o pozitie, ne-am culcat, am adormit, dar in noaptea asta m-ai distrus, m-ai violat", a zis aceasta. 

"Cred ca am fost agitat, nu stiu care a fost faza. Daca mi-ai fi dat de mancare, as fi fost cuminte. Daca ne vad oamenii, ca am dormit in bratele tale, eu ies castigat", a spus actorul.

o pune la zid pe : "Este dezechilibrata foarte mult"

a fost subiect de discutie intre doua concurente de la Ferma. Viviana și au deschis o discuție destul de seriosa despre și fosta lui soție,

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Giulia Nahmany, stricta in educația fetelor sale. Ce reguli le-a impus vedeta. „Chiar recent am avut o discuție”

13:45, 07.04.2024 - Giulia Nahmany, in varsta de 41 de ani, este mama a doua fete. Caroline are 12 ani iar Stephanie 10 ani, iar mama lor nu a fost prea indulgenta atunci cand a venit vorba despre educația lor. Fetele au cateva reguli de care trebuie sa tina cont.Actrița a decis sa nu le expuna public pe fete și sa le…

George Burcea vrea sa recupereze timpul in care a fost departe de fetițele sale. Cum le rasfața pe Ella și Clara: „Daca vor sa ma pun in cap, ma pun in cap”

13:46, 04.04.2024 - George Burcea s-a intors de ceva timp in Romania și vrea sa recupereze tot timpul in care a fost departe de fetițele sale. Actorul adora sa aiba multe activitați alaturi de Ella și Clara, care deja se gandesc la o cariera artistica.Dupa mai multe luni in care a stat departe de fetițele sale, George…

Art Safari a deschis Muzeul Secret! Primele imagini și programul complet al noului sezon FOTO

15:15, 07.03.2024 - Art Safari, cel mai mare organizator de expoziții de arta din Europa de Est, da startul unui nou sezon din 8 martie, la Palatul Dacia-Romania de pe Lipscani. Art Safari dezvaluie Muzeul secret, comoara bine ascunsa a artei romanești, cu 100 de capodopere de Tonitza, Grigorescu, Luchian și Pallady.


Ce parere ai despre aceasta stire?