Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fenomene meteo periculoase în toată ţara: Vijelii, ploi torenţiale şi grindină

Publicat:

de Meteorologie(ANM) a emis o noua avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferica. Conform meteorologilor, se asteapta intensificari ale vantului, grindina si descarcari electrice. Pana pe 20 iunie, in mai multe judete, printre care si Calarasi, va fi cod galben.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANM a dat alerta de cod galben. Nu scapam de ploi torențiale și furtuni, județele afectate cel mai mult

09:15, 25.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, joi, 25 aprilie 2024, un cod galben de vreme rea pentru cateva județe din Romania. Nici celelalte teritorii din țara nu scapa de ploi torențiale, furtuni și grindina, potrivit meteorologilor. Cu ce fenomene ne vom confrunta in urmatoarele ore. Cod…

Anunț ANM! Furtuna Renata a ajuns in Romania. Val de aer polar cu ploi torențiale și vijelii

10:45, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important! Furtuna Renata a ajuns in Romania. Val de aer polar cu ploi torențiale și vijelii. Ce temperaturi vor inregistra termometrele.

Se strica vremea in București! Se anunța ploi torențiale, vijelii și grindina

11:20, 17.04.2024 - Se schimba vremea in Capitala. Dupa un inceput de saptamana calduros, meteorologii anunța ca, de miercuri, vin ploile. Iar temperaturile vor scadea simțitor. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala pentru București, valabila de miercuri, 17 aprilie, pana joi seara. Se…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vijelii, ploi torențiale și grindina in 17 județe din Romania

10:16, 17.04.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. A fost emisa o avertizare meteo Cod galben de vijelii, ploi torențiale, grindina și ninsori pentru 17 județe din Romania. Care sunt zonele vizate.

Meteorologii au emis o avertizare in București: ploi torențiale, descarcari electrice și vijelii

10:15, 17.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis o prognoza speciala valabila pentru București, de miercuri pana joi seara. Se anunța vreme instabila și racire semnificativa, conform Mediafax.

Informare meteo pentru intreaga țara/ Averse, descarcari electrice, vijelii și grindina, pana joi seara

10:55, 16.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis, marți, o informare meteorologica, de averse, descarcari electrice și izolat grindina și vijelii, pentru intreaga țara, valabila pana joi, la ora 20:00.  „In intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica, la inceput in regiunile…

Anunț ANM! Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore

22:50, 01.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de joi, 1 februarie 2024, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore. Ița zonele vizate de avertizarea meteorologilor!

Anunț ANM de ultim moment! Fenomene meteo periculoase imediate. Care sunt zonele vizate

07:40, 31.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in aceasta dimineața, o avertizare de fenomene meteo periculoase imediate. Sunt vizate mai multe zone din țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?