Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeie violată și tâlhărită în propria locuință

Publicat:

O femeie in varsta de 73 de ani, din comuna Cioraști, a fost violata și talharita de un barbat in varsta de 48 de ani, din aceeași localitate. In prezent,  femeia se afla internata in cadrul Secției Chirurgie a Spitalului Județean. 
Potrivit oamenilor legii, faptele s-ar fi petrecut marți seara, chiar in locuința femeii. In urma unui apel primit prin 112, polițiștii s-au deplasat acasa la victima, unde au constatat ca aceasta a fost agresata fizic, violata și talharita.
Tot in cursul serii de marți, violatorul, un barbat in varsta de 48 de ani, a fost identificat de polițiști.…

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

O femeie și patru copii din Cluj s-au intoxicat in propria locuința cu un gaz toxic. Masuratorile arata concentrații uriașe de gaz

21:40, 18.04.2024 - Cinci clujeni intoxicați cu un gaz toxic in propria locuința. Cel mai mic dintre copii are doar trei aniApelul la 112 a venit in jurul orei 20.00. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați in aceasta seara in jurul orei 20, pentru a acorda primul ajutor calificat unor persoane…

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Un barbat și o femeie gasiți decedați intr-o locuința din Targu Mureș

08:06, 17.02.2024 - Poliția Municipiului Targu Mureș a fost sesizata vineri, 16 februarie, prin numarul 112, cu privire la faptul ca intr-o locuința din cartierul Aleea Carpați s-ar afla doua persoane decedate. "La locația indicata in apel au fost dirijați și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și…

Femeie talharita, la Aiud. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

11:45, 02.02.2024 - La data de 1 februarie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Aiud au identificat un barbat de 28 de ani, din comuna Chinteni, județul Cluj, care locuiește fara forme legale in municipiul Aiud, ca persoana banuita de savarșirea infracțiunii de talharie. In sarcina…

Profilul traficantului de persoane roman: Femeie sau barbat, varsta variata, cu antecedente penale

20:45, 27.01.2024 - Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalitații Organizate, impreuna cu procurorii DIICOT, au desfașurat, in 2023, 187 de acțiuni operative, fiind destructurate 35 de grupari infracționale organizate care acționau in traficul de persoane.

Barbat imobilizat la pat, mort intr-un incendiu devastator in Cluj. A fost ars de viu in propria locuința / FOTO

10:01, 22.01.2024 - Tragedie de proporții in Cluj. Un barbat imobilizat la pat a fost gasit mort, in urma unui incendiu grav. A fost ars de viu in flacarie care i-au cuprins locuința. Pompierii au acționat de urgența, insa nu au mai putut sa ii salveze viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?