Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeia omorâtă de rechin trebuia să se întoarcă astăzi în țară. Mama Roxanei, primele declarații după tragedia din Egipt: ”Mi-a sărit inima...” / VIDEO

Publicat:

, femeia ucisa de un rechin in Egipt, e pregatita acum sa-și inmormanteze fiica in varsta de 40 de ani. Mama acesteia e in stare de șoc și nu-i vine sa creada ce moarte șocanta a avut femeia. Ea și soțul ei au aflat de la televizor de tragedia care s-a abatut asupra familiei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primele declarații ale elevului injunghiat la o școala din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

19:20, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.

Medicii de la Spitalul Floreasca au reușit al treilea implant de inima artificiala din Romania

07:10, 26.03.2024 - Medicii de la Spitalul Floreasca au reușit sa efectueze al treilea implant de inima artificiala parțiala, folosind un dispozitiv de asistența ventriculara mecanica, care inlocuiește ventriculul stang al inimii. Conform medicului Horațiu Moldovan, conducatorul clinicii de Chirurgie Cardiovasculara de…

Tatal celor trei copii morți in incendiul din Bologna a facut primele declarații! Fostul soț al Ștefaniei este in șoc: ”Trebuia sa ii...”

12:50, 18.03.2024 - Tatal copiilor morți din Bologna a rupt tacerea! Barbatul este devastat de durere și trece prin momente cumplite de cand a aflat de tragedie. Acesta nu mai locuia cu mama copiilor lui, ci a aflat ca Ștefania și micuții au murit la puțin timp de la tragedie. Barbatul a facut primele declarații.

Star Matinal. Sorana Darclee de la A.S.I.A, primele declarații dupa pierderea mamei. Cum se simte vedeta, la doua zile dupa inmormantarea celei mai importante persoane: „A avut o viața plina” / VIDEO

10:00, 07.03.2024 - Sorana Darclee de la A.S.I.A. trece prin momente cumplite. Cantareața și-a pierdut cea mai draga persoana din viața. Mai exact, mama artistei a trecut, de curand, in neființa, iar in urma cu cateva zile a fost nevoita sa o conduca pe cea care i-a dat viața pe ultimul drum. Iata primele declarații dupa…

Florin Vasilica a fost operat pe creier. Cum se simte artistul, dupa ce a ajuns pe mainile medicilor. Primele declarații: „Va mulțumesc din inima”

12:10, 06.03.2024 - Ieri, Florin Vasilica a anunțat ca va lua o pauza mai lunga, dupa ce a fost supus unei operații pe creier. Artistul spunea ca este vorba despre o intervenție de hematom cerebral și ca spera sa treaca cu bine și peste aceasta incercare.

Video | Codrin Ștefanescu, primele declarații dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Cum arata acum fostul parlamentar, disparut din viața politica

22:55, 26.02.2024 - Video | Codrin Ștefanescu, primele declarații dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Cum arata acum fostul parlamentar, disparut din viața politica 2023 a fost un an extrem de greu pentru Codrin Ștefanescu. La inceputul anului trecut, fostul președinte al partidului Alianța pentru Patrie a anunțat…

Primele declarații ale lui Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, dupa ieșirea din arest. Afaceristul a fost trimis in arest la domiciliu: "Imi e prea dor de copii"

20:56, 01.02.2024 - In cursul zilei de joi, 1 februarie 2024, Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a fost eliberat din arestul preventiv și trimis in arest la domiciliu. Iata care au fost primele declarații ale omului de afaceri!


Ce parere ai despre aceasta stire?