Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FAZA ZILEI: Rednic înaintea meciului cu FC Botoșani - Am aranjat să sparg o bancă; Financiar sunt pe plus, au vândut jucători buni

Publicat:

nu a castigat niciunul din primele sale trei meciuri disputate pe banca tehnica a celor de la , dar nu si-a pierdut simtul umorului. Charismaticul tehnician al iesenilor a comentat cu mult umor unul dintre subiectele din conferinta de presa care a avut loc vineri, inaintea confruntarii orgoliilor cu FC Botoșani.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Președintele lui Poli Iași a confirmat cine il va inlocui pe Leo Grozavu

17:00, 31.03.2024 - Eșecul suferit de Poli Iași in fața celor de la FC Botoșani (2-1) i-a suparat pe cei din conducere, iar Leo Grozavu a fost demis la finalul jocului. Ieșenii s-au mișcat insa rapid și i-au gasit un inlocuitor.

Ivaylo Petev și Laurențiu Popescu au prefațat meciul „U“ Craiova – Rapid

15:05, 03.03.2024 - Universitatea Craiova și Rapid București se intalnesc luni, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, intr-o partida care incheie etapa a 29-a, penultima din Superliga. Disputa din Banie a fost prefațata astazi de catre antrenorul Științei, Ivaylo Petev, și portarul Laurențiu Popescu. Ambii au…

Iftime dupa ce Florescu a crapat banca de rezerve: Eu rupeam catedra la facultate

17:01, 02.03.2024 - Dincolo de scor, infrangerea pe care FC Botoșani a suferit-o joi, 1 – 2 pe teren propriu, ramane in amintirea suporterilor cu lovitura de la 11 metri ratata de Eduard Florescu și mai ales cu gesturile pe care mijlocașul le-a facut cand a fost inlocuit.

Intrare grosolana in UTA - FC Botoșani! „Centralul” Gaman a avut nevoie de VAR

18:55, 12.02.2024 - Ibrahima Conte (27 de ani), fundașul celor de la UTA, a fost eliminat in minutul 73 al meciului cu FC Botoșani, la scorul de 1-2, din cauza unei intrari salbatice asupra lui Eduard Florescu (26 de ani). UTA a deschis scorul in minutul 32 al meciului cu FC Botoșani, prin Tiberiu Capușa, iar lucrurile…

Primarul din Botosani, denuntat de sotul candidatei pentru care a aranjat concursul, femeie cu care edilul era in „relatii apropiate”

15:25, 02.02.2024 - Primarul din Botosani, Cosmin Andrei, ar fi fost denuntat la DNA chiar de sotul candidatei pe care a ajutat-o cu subiectele pentru concursul de angajare si cu care edilul ar fi fost in „relatii apropiate”, se arata in ordonanța procurorilor prin care l-au plasat sub control judiciar.


Ce parere ai despre aceasta stire?