Fasole batuta cu usturoi. Reteta traditionala, de post
Publicat:Este un preparat satios si foarte gustos, preferat de toata lumea. Reteta de fasole batuta nu are cum sa nu iasa daca pui fasolea din timp la inmuiat, asa va fierbe mai repede si mai usor.
Fasole batuta cu ceapa si usturoi. Reteta traditionalaIngrediente:
500 grame fasole uscata
4-5 cepe
4 linguri de ulei de floarea-soarelui
o jumatate de capatana de usturoi
2 linguri bulion
sare
piper
Mod de preparare:
Fasolea se pune la înmuiat în apa calduta cu cateva ore înainte de preparare. Cel mai bine ar fi sa fie lasata la…
Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…
Sursa articol: monitorulcj.ro
Stiri pe aceeasi tema
Un preparat gustos si versatil, branza de caju
19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…
Ce adauga gospodinele din Transilvania in fasolea batuta de post pentru un gust divin. Ingredientul secret care o transforma intr-un deliciu
21:55, 13.04.2024 - Fasolea batuta este unul dintre cele mai iubite preparate de post, care se pregatește rapid și pentru care nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Unul, insa, face minuni cu acest fel de mancare și ii da un gust de-a dreotul special. Ce trebuie sa adaugi ca sa iasa ca la carte. Rețeta speciala de […]…
Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi
09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!
Rețeta de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie sa adaugi pentru un gust fabulos
16:15, 28.03.2024 - Orezul cu lapte este desertul copilariei, iar puține persoane reușesc sa egaleze gustul pe care il avea atunci. Iata o rețeta de orez cu lapte de post, care te va face sa te simți ca in tinerețe. Are puține ingrediente, pe care trebuie sa știi cum sa le combini corect.
Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei
16:21, 08.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…
REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere
16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…
Cate lingurițe de ulei se pun la mujdei, de fapt. Secretul gospodinelor din Moldova
13:55, 22.02.2024 - Mujdeiul nu lipsește niciodata de pe masele romanilor. Este un sos foarte popular, insa trebuie preparat cu grija pentru a ieși așa cum trebuie. Secretul consta in cantitatea de ulei pe care o folosiți. Cat ulei se pune in mujdeiul de usturoi Rețeta pentru mujdeiul de usturoi este diferita in funcție…
Paste cremoase cu ciuperci
00:30, 26.01.2024 - Ingrediente 200 g paste;300-350 g ciuperci;2-3 linguri de unt (separate);1 lingura ulei de masline;2 caței de usturoi;1/2 ceapa, tocata fin;200 g parmezan ras.Pentru servit (opțional)Parmezan ras și patrunjel proaspat tocat. Mode de preparare Pastele se fierb conform instrucțiunilor de pe pachet, dar…