Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Faraonul egiptean Seqenenre Taa al II-lea ar fi fost executat pe câmpul de luptă, conform unei analize a mumiei

Publicat:

Faraonul egiptean II ar fi murit pe campul de lupta, coplesit de numarul mare al atacatorilor inarmati cu pumnale, topoare si sulite, conform concluziilor unui nou studiu desfasurat prin intermediul computerului tomograf asupra mumiei sale, transmite miercuri .

Analiza CT a dezvaluit noi rani faciale suferite de faraon, pe care imbalsamatorii au incercat sa le disimuleze. Faraonul avea o uriasa taietura pe frunte, taieturi in jurul ochilor si obrajilor, precum si o rana produsa prin injunghiere la baza craniului, varful armei folosite ajungand pana la creier.…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ucrainenii distrug cu drone terminale Starlink folosite de soldații ruși pe campul de lupta VIDEO

07:05, 27.03.2024 - Trupele ucrainene din prima linie spun ca se confrunta cu probleme de conectare la serviciul vital de internet Starlink folosit pentru a dirija flota de drone de atac a Kievului, raportand totodata o creștere a utilizarii dispozitivelor de soldații ruși, relateaza CNN.

Cat de stransǎ e lupta pentru Capitalǎ și pe cine ar avantaja retragerea lui Piedone / ANALIZA

05:35, 27.03.2024 - Nicusor Dan si Cristian Popescu Piedone sunt pe primul loc in douǎ sondaje publicate in aceeasi zi, care prezintǎ cifre total diferite. Singurul punct comun este locul 3, unde este plasat candidatul Coaliției, Cǎtǎlin Cirstoiu, insǎ cu o diferențǎ de 10%.

Jens Stoltenberg e suparat ca țarile NATO nu furnizeaza suficiente muniții Ucrainei: „Acest lucru are consecinte pe campul de lupta”

15:50, 14.03.2024 - Tarile membre ale NATO nu furnizeaza "suficiente munitii" pentru Ucraina, iar acest lucru are "consecinte in fiecare zi pe campul de lupta", a avertizat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, citat de France Presse, scrie Agerpres.

Generalul Sirskii, despre situația de pe campul de lupta din Ucraina: este „dificila” in Est

17:25, 13.03.2024 - Comandantul-sef al armatei ucrainene, generalul Oleksandr Sirskii, a recunoscut miercuri ca situatia pe frontul din estul Ucrainei ramane „dificila”, unde trupele ruse sunt in ofensiva, spre deosebire de alte zone, unde activitatea acestora „s-a diminuat puternic”.

ISW: Rusia a recapatat inițiativa strategica pe campul de lupta

07:00, 27.02.2024 - Ocupanții ruși au recapatat inițiativa pe toata linia frontului și vor putea desfașura acțiuni ofensive oricand și oriunde vor se arata intr-un articol recent al Institutului pentru Studiul Razboiului (ISW).

Zelenski i-a dezvaluit lui Macron detalii despre situația actuala de pe campul de lupta / Ce garantii de securitate va oferi Franta

04:45, 11.02.2024 - Volodimir Zelenski, a anuntat sambata, in discursul sau video nocturn, ca a vorbit la telefon cu Emmanuel Macron, presedintele Frantei, despre situatia de pe campul de lupta si despre nevoile de aparare ale Ucrainei, dar si despre garantiile de securitate pe care le va oferi Franta. Acestea vor fi „un…

Rușii incearca sa afle cel mai bine pazit secret al razboiului din Ucraina / Pregatiri intense pentru intrarea avioanelor F-16 pe campul de lupta

04:40, 27.01.2024 - SUA și aliații occidentali se așteapta ca Forțele Aeriene ucrainene sa obțina "capacitatea operaționala inițiala" pe F-16 pana la sfarșitul acestui an, a declarat un inalt oficial al Pentagonului la 23 ianuarie, informeaza airandspaceforces.com.Conform analiștilor militari, spionii ruși au ca misiune…

Razboiul din Ucraina, vazut din drone. Cum distorsioneaza realitatea de pe campul de lupta VIDEO

19:05, 01.01.2024 - La aproape doi ani de la invazia pe scara larga a Rusiei, lumea urmarește razboiul, de cele mai multe ori, prin intermediul imaginilor filmate cu drone postate in mod regulat de ambele parți. Imaginile alimenteaza narațiuni mai ample și reprezinta o alta lentila prin care este prezentat razboiul.


Ce parere ai despre aceasta stire?