Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Familia taximetristului, decedat în urma unui accident tragic, a primit un apartament

Publicat:

Familia taximetristului , care a decedat in tragicul accident din centrul Capitalei, a primit in dar un apartament. Cheile de la casa noua au fost inminate chiar de președintele țarii, . „Am inminat cheile de la un apartament cu două odai din comuna Stauceni, familiei taximetristului Alexandru Usatîi care și-a pierdut viața in tragicul accident din centrul Capitalei. R

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Incendiu intr-un apartament din centrul capitalei: Trei echipaje de pompieri au intervenit

12:15, 22.03.2024 - Un incendiu s-a produs astazi, 22 martie, in centrul capitalei, pe strada Zamfir Arbore. Potrivit IGSU, un apartament fost cuprins de flacari. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri.

Cine este tanarul din Petrești, DECEDAT in tragicul accident rutier petrecut noaptea trecuta pe strda 1 Mai

11:15, 15.03.2024 - Alexandru M., un tanar de numai 20 de ani din Petrești, și-a pierdut viața in urma unui tragic accident rutier petrecut vineri, 15 martie 2024, in jurul orei 04.00, pe strada 1 Mai. Potrivit IPJ Alba, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizata azi noapte, la ora 04.20, cu privire la faptul ca un autoturism…

(video) Un Mercedes, proiectat pe trotuar, dupa ce s-a tamponat cu o mașina de taxi in centrul capitalei

11:35, 12.03.2024 - Accident noctrun in capitala. Un automobil de model Mercedes a fost proiectat pe trotuar, dupa ce s-a tamponat cu o mașina de taxi la o intersecție din sectorul Centru. Imaginile video de la fața locului au fost publicate de internauți pe rețele.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Șase mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

16:15, 02.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Șase șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

(video) Accident in lanț in centrul capitalei: Cinci mașini, boțite dupa ce s-au tamponat pe bd. Ștefan cel Mare

19:50, 01.03.2024 - Un accident in lanț s-a produs in aceasta seara, 1 martie, in centrul capitalei. Cinci șoferi s-au ales cu mașinile avariate, dupa ce s-au lovit pe bulevardul Ștefan cel Mare. Imaginile video de la fața locului au fost publicate pe rețele de internauți.

Accident la o intersecție din centrul capitalei: Circulația troleibuzelor din zona, afectata

17:55, 28.02.2024 - Un accident rutier a avut loc pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfant, intersecție cu strada Mitropolit Gavriil Banulescu Bodoni. Potrivit RTEC, este afectata circulația troleibuzelor din zona.

(video) Grav accident in centrul capitalei: Patru persoane, spitalizate, dupa ce o Dacia s-a lovit cu o ambulanța care transporta un pacient

12:51, 02.02.2024 - Grav accident in centrul capitalei. Patru persoane, dintre care 2 angajați mecicali, au fost spitalizate, dupa ce o Dacia s-a lovit cu o ambulanța care transporta un pacient, la o intersecție. Imaginile de la fața locului au fost publicate de internauți pe rețele.

ACCIDENT rutier grav pe E60, zona Bologa! Doua persoane au DECEDAT

10:25, 02.02.2024 - ACCIDENT rutier grav pe E60, zona Bologa! Doua persoane au DECEDAT. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Romane informeaza ca o autoutilitara și un autotren au fost implicate intr-un


Ce parere ai despre aceasta stire?