Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Familia Gucci critică dur filmul lui Ridley Scott - 'House of Gucci': 'Este extrem de dureros, din punct de vedere uman, şi o insultă la adresa moştenirii'

Publicat:

Mostenitorii lui , care a fost presedintele casei de moda din 1953 pana in 1986, au emis un comunicat in care spun ca sunt „descumpaniti” legat de ce sustin ei ca este o portretizare eronata a lor in filmulHouse of Gucci” al lui , scrie news.ro.

Este subliniat ca producatorii „nu s-au deranjat” sa ii consulte inainte de a-l descrie pe - jucat de - si membrii familiei Gucci ca „infractori, ignoranti si insensibili fata de lumea din jurul lor”.

Filmul atribuie „un ton si o atitudine protagonistilor binecunoscutelor evenimente care nu…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cumparaturi de Paște la suta de grame: „Sarbatorile Pascale vor fi cele mai triste din punct de vedere financiar din ultimii ani”

23:55, 10.04.2024 - Aproape trei saptamani ne mai despart de Sarbatorile Pascale, insa romanii nu se mai inghesuie la cumparaturi așa cum o faceau in anii trecuți. Asta pentru ca prețurile din magazine au explodat, iar analiștii spun ca mai urmeaza clasicele scumpiri din preajma sarbatorilor de 10-15%.

Care sunt principalele teme de interes pentru bucureșteni și cum se raporteaza ei, din punct de vedere al favorabilitații, la fiecare dintre politicienii care vizeaza funcția de primar general? ANALIZA

07:50, 06.03.2024 - Cursa pentru Primaria Capitalei se anunța a fi una stransa și tensionata, cu trei sau patru candidați principali - Nicușor Dan, Gabriela Firea/Catalin Cirstoiu, Sebastian Burduja și Popescu Piedone.

Rednic, suparat pe Cooper! „Știa ca lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului”

08:40, 23.02.2024 - Cooper a revenit la Arad dupa ce clubul iranian Foolad a decis ca nu se justifica achiziționarea atacantului de la UTA. El a fost dorit... The post Rednic, suparat pe Cooper! „Știa ca lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Ucraina susține ca protestele fermierilor polonezi la granița reprezinta o amenințare la adresa securitații. „Situatia este critica”

22:20, 19.02.2024 - Ministrul ucrainean al infrastructurii, Oleksandr Kubrakov, a declarat luni ca blocarea frontierei de catre agricultorii polonezi este o amenintare la adresa securitatii Ucrainei, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

Cum ne influențeaza iarna și frigul, din punct de vedere psihic și fizic. Ce sa facem pentru a fi mai puțin afectați

06:06, 25.01.2024 - Cum ne influențeaza iarna și frigul, din punct de vedere psihic și fizic. Ce sa facem pentru a fi mai puțin afectați Cum ne influențeaza iarna și frigul, din punct de vedere psihic și fizic? Este o intrebare pe care ne-o punem in sezonul rece, atunci cand constatam anumite schimbari in organismul nostru,…

Catalin Predoiu face o prioritate din combaterea traficului de droguri

01:10, 25.01.2024 - Ministrului Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, a declarat miercuri ca, in ciuda agendei extrem de complexe din anul 2024 din punct de vedere politic, combaterea traficului de droguri ramane o prioritate, potrivit agerpres.ro. “Doresc sa asigur publicul din Romania ca, in ciuda agendei extrem de complexe…

Administrația publica locala din Conțești a devenit independenta din punct de vedere energetic

06:45, 22.01.2024 - La Conțești, administrația publica locala, condusa de primarul Marian Alexandru, a facut un mare pas inainte in ce privește asigurarea necesarului de energie electrica pentru consumul public. A fost implementat un proiect fiabil, prin care este produsa energie verde cu niște costuri simbilice.                …


Ce parere ai despre aceasta stire?