Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, in doliu. Un cunoscut profesor s-a stins din viata

Publicat:

Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Ovidius Constanta anunta trecerea in nefiinta a profesorului , unul dintre cei mai reputati profesori ai universitatii. "Cu profunda tristete anuntam plecarea catre cele vesnice a domnului profesor . Zeci de ani cadru didactic al Facultatii de Litere, pasionat de actul de predare si, in egala masura, de activitatea de cercetare, profesorul Rotund este unul dintre aceia care si au iubit profesia, dedicandu i se totalld ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in cinematografia mondiala: Un actor cunoscut pentru rolul sau dintr-un serial pe Netflix s-a stins din viata la doar 27 de ani

14:15, 31.03.2024 - Hollywood ul este cuprins de tristete in urma vestii tragice a decesului lui Chance Perdomo la varsta de doar 27 de ani. Cunoscut pentru rolul sau dintr un serial de succes de pe Netflix, tanarul actor si a pierdut viata intr un accident grav de motocicleta, potrivit stiripesurse.ro."Pasiunea lui pentru…

Doliu in lumea artiștilor din Romania. S-a stins din viața, la varsta de 79 de ani, un cunoscut creator popular, care fusese declarat Tezaur Uman Viu

12:15, 25.03.2024 - Lumea artiștilor din Romania, in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 79 de ani, un cunoscut creator popular, care fusese declarat Tezaur Uman Viu. Este vorba despre meșterul popular Constantin Nițu, unul dintre meșterii reprezentantivi ai Olteniei, care a murit duminica, 24 martie 2024.

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

Doliu in biserica ortodoxa! S-a stins din viața un patriarh cunoscut și respectat / FOTO

08:45, 14.03.2024 - Este zi de doliu in biserica ortodoxa! S-a stins din viața un patriarh cunoscut și respectat in Bulgaria. Avea varsta de 78 de ani și a murit din cauza unor grave probleme de sanatate. Iata despre cine este vorba!

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Doliu in lumea filmului! Un regizor cunoscut s-a stins din viața / FOTO

10:06, 01.03.2024 - Lumea filmului este in doliu! Un regizor cunoscut și apreciat s-a stins din viața la varsta de 92 de ani! El a reușit sa iși faca o cariera de invidiat de-a lungul timpului alaturi de fratele sau.

Doliu in lumea muzicii internaționale! S-a stins din viața un cunoscut muzician. Avea 83 de ani

18:00, 23.01.2024 - Lumea muzicii internaționale este in doliu dupa ce fondatorul grupului Boney M s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Presa internaționala scrie ca Frank Farian a murit in locuinta sa din Miami.

Doliu in lumea muzicii! O artista extrem de iubita s-a stins din viața la varsta de 75 de ani: „A fost o eroina”

00:30, 21.01.2024 - Lumea muzicii internaționale, in doliu! S-a stins din viața o actrița extrem de iubita. Avea varsta de 75 de ani. Tristul anunț al trecerii cantareței in neființa a fost facut de casa ei de discuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?