Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Facem focul în sobe! Meteorologii au emis Cod Galben de îngheț

Publicat:

de Stat (SHS) a emis o noua avertizare meteorologica. Se prevede de inghețuri pe parcursul zilei de 25 septembrie 2022. Conform meteorologilor, in intervalul menționat, in orele nocturne și ale dimineții izolat la suprafața solului se prevad inghețuri cu intensitatea de pana la -1..-2°C.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Tata si fiu, retinuti dupa ce au vrut sa mituiasca doi politisti cu 600 de euro

09:55, 04.04.2024 - "Doua persoane, tata si fiu, din judetul Mures au fost retinute, ieri, 3 aprilie a.c.. pentru cercetari privind savarsirea infractiunii de dare de mita, dupa denuntul a doi politisti din cadrul unei sectii de politie a Inspectoratului de Politie al Judetului Mures. Astfel, in data de 2 aprilie 2024,…

Atenție, vantul poate dobori la pamant crengi uscate: Autoritațile indeamna cetațenii sa fie prudenți, dupa alerta meteo pentru maine

18:35, 01.04.2024 - In contextul avertizarii meteorologice Cod Galben de intensificari ale vantului pe teritoriul republicii, emis de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, Primaria Chișinau atenționeaza locuitorii municipiului sa dea dovada de prudența la deplasarea pe trotuar, avand in vedere ca vantul poate produce caderi…

Meteorologii au emis Cod Galben de viscol: in mai multe zone din țara ninge abundent/ VIDEO

07:15, 21.03.2024 - Meteorologii au emis atentionari Cod galben de vant puternic, cu viteze care vor depasi, la rafala, 90-100 de kilometri pe ora, in zonele de munte ale judetelor Brasov, Arges, Prahova și Dambovita. Sunt in vigoare pana la ora 12.00.

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Cod Portocaliu de ninsori abundente la munte, in Alba și in alte județe. Cod Galben de vreme rea in Transilvania

10:10, 13.02.2024 - Cod Portocaliu de ninsori abundente la munte, in Alba și in alte județe. Cod Galben de vreme rea in Transilvania Cod Portocaliu de ninsori la munte, in Alba și in alte județe. Meteorologii anunța ca in intervalul 13 februarie, ora 10.00 – 13 februarie, ora 22.00, in zona montana a județelor Hunedoara,…

Vant puternic in nordul și estul țarii: Meteorologii au emis cod galben

12:05, 05.02.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o alerta de cod galben de vant puternic. Astfel, astazi, in intervalul orelor 11:00 - 23:00, in nordul și in jumatatea de est a țarii se prevad intensificari ale vantului vestic in rafale de pana la 15-20 m/s.

Ziua incepe cu frig: Meteorologii anunța incalzire treptata și cer parțial noros, dar ce ne așteapta spre seara?

07:15, 22.01.2024 - Astazi, Moldova se va confrunta cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de inseninare spre mijlocul zilei, fara așteptari de precipitații.


Ce parere ai despre aceasta stire?