Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Expoziţia-eveniment 'Tezaure arheologice din România' va fi deschisă din 1 octombrie la Muzeul Naţional de Arheologie din Madrid

Publicat:

Expozitia-evenimentTezaure arheologice din Romania. Radacini dacice si romane” va fi deschisa publicului in perioada 1 octombrie 2021 - 27 februarie 2022, la de Arheologie din Madrid, putand fi vizitata in mod gratuit pe toata durata acesteia, anunta de Istorie a Romaniei, informeaza News.ro.

Numeroase institutii din Romania si din Spania participa in cadrul acestei ample expozitii care pune in valoare bogatia istorica si culturala a Romaniei prin intermediul bunurilor arheologice de exceptie ale patrimoniului romanesc.

Proiectul expozitional…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Expoziția „Sa scriem caligrafic despre personalitați ale Bucovinei”, la Muzeul de Istorie

11:50, 24.04.2024 - In perioada 18 aprilie-23 mai 2024, Muzeul Național al Bucovinei organizeaza o expoziție cu lucrarile realizate de participanții la concursul de caligrafie „Istoria scrisa frumos. Sa scriem caligrafic despre personalitați ale Bucovinei", care s-a desfașurat in luna martie, pe pagina de ...

Expoziție de pictura ”Ecouri” a artiștilor plastici Ioan și Adrian Bratiloveanu in foaierul Muzeului de Istorie din Suceava

13:45, 16.04.2024 - Muzeul Național al Bucovinei va invita, miercuri, 24 aprilie 2024, ora 14, in Foaierul Muzeului de Istorie, la vernisajul expoziției de pictura Ecouri, a artiștilor plastici Ioan și Adrian Bratiloveanu. Despre expoziție Ioan Bratiloveanu spune: ,, Expoziția reprezinta un dialog intre icoanele bizantine…

Vernisaj expoziție Costin Neamțu „Omul poveste, pictorul in poveste”

11:10, 16.04.2024 - Muzeul Național al Bucovinei va invita, vineri, 19 aprilie 2024, ora 13, la vernisajul expoziției Costin Neamțu Omul poveste, pictorul in poveste, care va  fideschisa in Galeria cu bolți de la Muzeul de Istorie. Expoziția va fi prezentata de scriitorul Grigore Ilisei și este curatoriata de  Lector univ.…

Imagini rare la la Expoziția itineranta „Jandarmeria Romana 1850 – 2020”

00:10, 26.03.2024 - Cu ocazia aniversarii a 170 de ani de la inființarea Jandarmeriei Romane, Muzeul Național de Istorie a Romaniei, in parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane și Muzeul Județean Mureș, organizeaza expoziția itineranta „Jandarmeria Romana 1850-2020".…

Principele regent Nicolae, unchiul regelui Mihai I, va fi reinhumat la Curtea de Argeș

11:31, 24.03.2024 - Principele Nicolae, fiul regelui Ferdinand și al reginei Maria care a murit in 1978 și a fost inmormantat in Elveția, la Lausanne, va fi reinhumat, vineri, 29 martie 2024, la Curtea de Argeș, a anunțat, duminica, familia regala a Romaniei. „Șeful Casei Majestații Sale Custodele Coroanei are onoarea…

Muzeul National de Istorie a Romaniei: Deschiderea expozitiei Philip de Laszlo: Master of Elegance, la Gainsborough’s House Museum

17:40, 23.03.2024 - Bratara reginei Maria, din colectia Muzeul National de Istorie a Romaniei, expusa in cadrul expozitiei "Philip de Laacute;szloacute;: Master of Elegance", la Gainsborough 39;s House Museum, Anglia. Muzeul National de Istorie a Romaniei anunta deschiderea expozitiei "Philip de Laacute;szloacute;: Master…

Expozitia deschisa la Muzeul National de Istorie a Romaniei Arta religioasa. Forma. Continut. Sens(VIDEO)

19:41, 20.03.2024 - O copie la scara naturala, pe panza, a iconostasului de la Manastirea Stavropoleos, o valoroasa piesa de sculptura brancoveneasca, cu icoane ce provin din doua medii artistice diferite, arta brancoveneasca si icoana ruseasca, unele dintre ele foarte vechi sec. al XVIII lea , poate fi admirata la Muzeul…

Finanțare semnificativa pentru protejarea unui animal rar in Romania: Banii sunt cheltuiți pe capcane

22:50, 09.02.2024 - Loteria Naționala Suedeza aloca fonduri pentru un proiect destinat revitalizarii populației de nurci in Romania. Prin aceasta inițiativa, țara noastra va beneficia de 350.000 de euro, care vor fi utilizați pentru a numara și monitoriza numarul de exemplare existente.Nurca europeana este amenințata…


Ce parere ai despre aceasta stire?