Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie puternică la o școala din SUA. Doi oameni au murit și nouă au fost răniți

Publicat:

Cel puțin doi oameni au murit, iar alți noua au fost raniți, in urma unei explozii la o școala privata din statul american Minnesota. Deflagrația s-a produs din cauza unei scurgeri de gaz și a cauzat prabușirea unei parți din cladire.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Incendiu devastator, dupa o explozie puternica intr-un club de noapte din Istanbul: Cel puțin 15 oameni au murit

16:30, 02.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la subsolului unui bloc de 16 etaje din districtul Beșiktaș, in Istanbul. Din primele informații, acolo se afla un club de noapte in renovare. Publicația The Anatolia Post transmite ca 15 oameni au murit, iar alți opt au fost raniți, conform observatornews.r o.

Accident grav in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua autoturisme au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni / FOTO

10:10, 31.03.2024 - Un grav accident de circulație s-a petrecut in Neamț! Trei tineri au murit si alti trei au fost raniți, dupa ce doua vehicule au ieșit de pe șosea si s-au rasturnat in curtile unor oameni. Tragicul eveniment rutier s-a petrecut in comuna Borca.

Explozie puternica in nordul Chinei. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti dupa ce un restaurant a sarit in aer

09:26, 13.03.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri, dimineata intr-un restaurant din provincia Hebei, in nordul Chinei, in urma careia un om a murit, iar alți 22 au fost raniți, potrivit unei evaluari initiale raportate de televiziunea de stat chineza, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

(video) Explozie puternica in China. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti, dupa ce un restaurant a luat foc

08:10, 13.03.2024 - O persoana a fost ucisa si 22 ranite, in urma unei explozii care a distrus un restaurant din provincia chineza Hebei, avariind grav masinile si lasand resturi imprastiate pe strazile din jur, transmite observatornews.ro.

18 raniți dupa o explozie puternica la o centrala electrica din Rusia. Trei persoane sunt date disparute

07:51, 06.03.2024 - Trei persoane sunt date disparute si 18 au fost ranite dupa o explozie la centrala electrica Shagonar din indepartata regiune rusa Tuva, a declarat, miercuri, seful regiunii, Vladislav Khovalyg, citat de Reuters.

Atac armat la cel mai mare tribunal, in Istanbul! Doi oameni au murit și șase au fost raniți / FOTO

13:25, 06.02.2024 - O tragedie a avut loc in inima Istanbulului, in timp ce un atac armat a avut loc la cel mai important tribunal din oraș. Doi oameni au murit și șase au fost raniți in urma incidentului șocant. Detalii ulterioare dezvaluie natura terifianta a evenimentelor care au avut loc la Tribunalul Caglayan, subliniind…

VIDEO. Explozie puternica la o fabrica de artificii din India. Cel puțin șapte oameni au murit, iar alți 75 au fost raniți

12:40, 06.02.2024 - Cel putin sapte persoane au murit si alte 75 au fost ranite marti intr-o explozie puternica produsa la o fabrica de artificii din statul indian Madhya Pradesh, au declarat autoritatile, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Doi raniti si trei disparuti la Rotterdam, dupa o explozie puternica intr-un garaj subteran. Mai multe locuințe au fost distruse

22:01, 31.01.2024 - O masina a explodat intr-un garaj subteran in cartierul rezidential Schammenkamp, in sudul Rotterdamului, Olanda, și a cauzat un incendiu major la imobilul situat deasupra, soldat cu doi raniti, și trei disparuți.


Ce parere ai despre aceasta stire?