Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie pe un petrolier rusesc în Marea Azov: Trei persoane au fost date dispărute

Publicat:

Trei persoane au fost date disparute, sâmbata, dupa o explozie care a avut loc pe un petrolier rusesc care calatorea prin Strâmtoarea Kerci spre portul Rostov-pe-Don, a spus Agenția Maritima din Rusia, relateaza Reuters.
nu avea petrol, iar explozia a fost provocata cel mai probabil de resturi de vapori, a spus Agenția Federala Maritima.

Știre în curs de actualizare

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Noua persoane decedate și alte 15 disparute dupa un accident in Marea Mediterana

16:55, 11.04.2024 - Noua persoane, printre care și un bebelus, au murit si alte 15 sunt date disparute dupa ce ambarcatiunea in care se aflau s-a rasturnat pe timp de furtuna in Marea Mediterana. Acest incident a fost anuntat joi, 11 aprilie, de catre paza de coasta italiana, informeaza News.ro, conform Reuters.

Moscova: Atacul terorist din martie a dus la creșterea numarului de ruși care se inroleaza in armata

13:21, 03.04.2024 - Rusia a inregistrat o creștere semnificativa a numarului de persoane care semneaza contracte pentru a se inrola in forțele armate dupa atacul terorist de luna trecuta asupra unei sali de concerte de langa Moscova, a declarat miercuri Ministerul Apararii, citat de Reuters. Peste 100.000 de persoane au…

Aproape 100 de persoane sunt in continuare date disparute dupa atacul de la Moscova: Bilantul ar putea fi mult mai mare decat cel anuntat oficial

12:06, 28.03.2024 - Pana la 95 de persoane sunt inca disparute dupa atacul de saptamana trecuta din apropierea Moscovei, cand barbati inarmati au deschis focul cu arme automate asupra spectatorilor dintr-o sala de concerte si au provocat un incendiu devastator, a anuntat miercuri portalul rusesc de stiri BAZA, despre care…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

18 raniți dupa o explozie puternica la o centrala electrica din Rusia. Trei persoane sunt date disparute

07:51, 06.03.2024 - Trei persoane sunt date disparute si 18 au fost ranite dupa o explozie la centrala electrica Shagonar din indepartata regiune rusa Tuva, a declarat, miercuri, seful regiunii, Vladislav Khovalyg, citat de Reuters.

Un bloc din Sankt Petersburg, lovit de o drona ucraineana. „Am auzit prima data o fluieratura pentru ca tocmai deschisesem fereastra, apoi o explozie”

17:35, 02.03.2024 - O explozie a avut loc sambata, 2 martie, intr-un bloc de apartamente cu cinci etaje din Sankt Petersburg, al doilea oraș ca marime din Rusia, iar presa locala scrie ca deflagrația a fost provocata de o drona ucraineana, relateaza Radio Europa Libera.Guvernatorul din Sankt Petersburg, Aleksandr Beglov,…


Ce parere ai despre aceasta stire?