Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozie într-un imobil din Vatra Dornei. Un copil a murit, iar altul şi mama lor au fost răniţi

Publicat:

Reprezentantii ISU Suceava au anuntat, duminica, producerea unei explozii neurmate de incendiu intr-un imobil din . La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje. In interiorul imobilului a fost gasit decedat un copil de un an si doua luni. Mama acestuia si un alt copil de doi ani si opt luni au fost raniti, fiind transportati la spital. "Vin colegii de la Criminalistica si impreuna vom face cercetari in aceasta privinta", au precizat r (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un microbuz s-a rasturnat in judetul Suceava: Cinci oameni au fost raniți și transportati la spital

08:15, 29.03.2024 - Un microbuz in care se aflau sase persoane s-a rasturnat, vineri, in judetul Suceava, la locul accidentului fiind trimise mai multe echipaje de interventie. Cinci persoane au nevoie de ingrijiri medicale, fiind transportate la spital, afirma reprezentantii ISU.

Caz șocant in Dolj! Un copil in varsta de doar doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica

10:20, 26.03.2024 - Tragedie la o stana, in Dolj. Un copil in varsta de numai de doi ani a murit dupa ce a baut o substanța toxica. In urma acestui incident, oamenii legii au deschis dosar penal sub aspectul savarșirii infracțiunii de ucidere din culpa.

Mama, tata și copil raniți intr-un accident la Osoi. Trei mașini implicate

16:10, 13.03.2024 - Un accident cu mai multe victime a avut loc pe raza localitații Osoi. Potrivit primelor informații, un autoturism a ajuns intr-un copac, impactul fiind diminuat de un capac de canal. In urma accidentului, o familie intreaga a fost ranita. Este vorba de mama, tata și un copil de 12 ani. Pana la sosirea…

Explozie puternica in nordul Chinei. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti dupa ce un restaurant a sarit in aer

09:26, 13.03.2024 - O explozie puternica a avut loc, miercuri, dimineata intr-un restaurant din provincia Hebei, in nordul Chinei, in urma careia un om a murit, iar alți 22 au fost raniți, potrivit unei evaluari initiale raportate de televiziunea de stat chineza, transmite AFP, potrivit Agerpres. 

(video) Explozie puternica in China. Un om a murit, iar alti 22 au fost raniti, dupa ce un restaurant a luat foc

08:10, 13.03.2024 - O persoana a fost ucisa si 22 ranite, in urma unei explozii care a distrus un restaurant din provincia chineza Hebei, avariind grav masinile si lasand resturi imprastiate pe strazile din jur, transmite observatornews.ro.

Accident grav in Ialomița. Un om a murit iar alți 5 au fost raniți, inclusiv un copil. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

14:35, 10.03.2024 - O persoana a murit si alte cinci, inclusiv un copil, au fost ranite, duminica, in urma unui accident rutier in care au fost implicate patru autoturisme. Evenimentul a avut loc pe DN2, in localitatea Sinesti, judetul Ialomita, fiind activat Planul rosu de interventie. La locul accidentului intervin echipaje…

VIDEO. Explozie puternica la o fabrica de artificii din India. Cel puțin șapte oameni au murit, iar alți 75 au fost raniți

12:40, 06.02.2024 - Cel putin sapte persoane au murit si alte 75 au fost ranite marti intr-o explozie puternica produsa la o fabrica de artificii din statul indian Madhya Pradesh, au declarat autoritatile, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Nou atac rusesc cu rachete S-300 asupra Harkovului marți noapte. „Atacul s-a soldat cu noua raniti, inclusiv un copil”

14:25, 24.01.2024 - Cel putin noua persoane au fost ranite in atacuri ruse, in noaptea de marti spre miercuri, la Harkov, in nord-estul Ucrainei, a anuntat guvernatorul regiunii, Oleg Sinegubov, la o zi dupa bombardamente soldate cu 18 morti in intreaga Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?