Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Experții dezvăluie 5 motive pentru care hainele pe care le porți au impact asupra modului în care funcționează relația de cuplu! (P)

Publicat:

Daca ai auzit deseori ca "haina il face pe om" si ai considerat aceasta afirmatie ca fiind superficiala, afla ca, de fapt, te-ai inselat. Specialistii au dezvaluit ca alegerile vestimentare pe care le face o persoana pot avea un impact major asupra felului in care decurge relatia sa cu partenerul. Acest lucru se intampla deoarece articolele pe care alegi sa le porti transmit un mesaj mult mai complex decat ar putea sa para la prima vedere.   (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raport final. Ce spun experții la un an dupa cutremurele din Gorj, care i-au speriat pe romani: care au fost cauzele

14:25, 31.03.2024 - Specialiștii in fizica pamantului au facut o vizita la Gorj pentru a stabili noi locații pentru amplasarea a inca doua stații seismice in județ. Totul in urma cutremurelor de anul trecut care au i-au speriat pe romani."Prezenta noastra aici este ca dupa acel cutremur am mai cumparat cateva echipamente…

Dezvaluiri halucinante despre relația Andreei cu Mirel Dragomir. Cum se comporta criminalul din Timișoara cu ea, cand formau un cuplu: ”A simțit ca pierde...”

17:55, 30.03.2024 - Mirel Dragomir și Andreea au avut o relație timp de cateva luni, iar apropiații lor știau acest lucru. Un coleg al criminalului din Timișoara a facut dezvaluiri halucinante despre relația pe care o aveau Mirel Dragomir și Andreea, inainte ca el sa iși omoare cu sange rece iubita. Iata cum se comporta…

The Mirror: Meghan Markle „pune presiune” pe Harry sa mențina relația cu Familia Regala din motive comerciale

11:50, 28.03.2024 - Prințul Harry se afla „sub presiune” din partea soției sale, Meghan Markle, de a menține relația cu Familia Regala din motive comerciale, in contextul noilor lor afaceri, conform unui expert regal, citat de The Mirror.

Ciolacu, despre tranșa a treia din PNRR: Nu exista nimic blocat, relația cu Comisia Europeana funcționeaza foarte bine

13:26, 14.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, joi, ca ministrii coordonatori de reforme se vor intalni saptamana viitoare cu Celine Gauer, responsabila cu gestionarea PNRR la nivel european, pentru a analiza fiecare jalon din cererea de plata numarul 3.

Horoscop saptamana 23-29 februarie 2024. Cele 2 zodii care vor intampina probleme in relația de cuplu

11:30, 23.02.2024 - Horoscopul pentru saptamana 23-29 februarie 2024 aduce probleme in relațiile de cuplu, pentru doi nativi. Berbecii ar trebui sa fie mai chibzuiți cu banii, iar Capricornii s-ar putea intoarce la o fosta iubire. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete.

Președintele PRM Turda, Doru Anca, atrage atenția asupra modului defectuos in care funcționeaza compania Supercom

09:00, 20.02.2024 - Prețedintele PRM Turda, fostul consilier local Doru Anca, atrage atenția asupra modului defectuos in care funcționeaza compania Supercom la Turda, solicitandu-i președintelui Consiliului Județean, Alin Tișe, sa dispuna niște controale pentru a verifica situația și pentru a lua masurile de rigoare. ”La…

Gestul pe care Emi de la „Noaptea Tarziu” și soția lui Madalina, nu l-au facut niciodata in cuplu! Cum iși protejeaza cei doi relația: "Mi se pare de prost gust"

23:50, 06.02.2024 - Gestul pe care Emi de la „Noaptea Tarziu” și soția lui Madalina, soția lui, nu l-au facut și nu l-ar face niciodata. Cum iși protejeaza cei doi parteneri relația. Interviu la dublu cu cei doi concurenți de la "Power Couple".

Totul se face in cuplu in relația Andreei Balan cu Victor Cornea! Artista și iubitul, de nedesparțit. Cum le rasfața tenismenul pe fiicele vedetei, Ella și Clara / PAPARAZZI

23:45, 26.01.2024 - Sunt mai fericiți ca niciodata impreuna și se bucura din plin de momentele in doi! Andreea Balan și Victor fac totul in cuplu, dar, evident, așa cum era de așteptat, in centrul atenției sunt și fetițele artistei, Ella și Clara.


Ce parere ai despre aceasta stire?