Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Experţi în îngrijirea animalelor: „Grădina Zoologică din Timişoara trebuie închisă“

Publicat:

, fost director la , acum la Asociatia ARCA, unul dintre cei mai avizati specialisti in domeniu apararii drepturilor animalelor, vorbeste despre problemele de la Gradina Zoo din Timisoara.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Strada redeschisa de Fritz din mainile clanurilor era inchisa de pe vremea comunismului: Țeava de gaze a fost sparta la demolare!

09:45, 23.04.2024 - Nebunie la Timișoara, unde, aflat in campanie, primarul Dominic Fritz s-a filmat in timp ce se demolau amenajarile de pe o strada care leaga Parcul Copiilor de strada C.D Loga, acolo unde are sediu primaria și unde locuiesc romii de matase ai Timișoarei, cunoscutele clanuri Carpaci și Stancu.

Timișoara recupereaza o strada ocupata de un clan. Fusese inchisa cu garduri de proprietarii unor vile

15:50, 18.04.2024 - Strada Cezar din Timișoara, care facea legatura intre Bulevardul C.D. Loga și Parcul Copiilor, a fost inchisa de proprietarii unei vile, fara ca autoritațile sa reacționeze in vreun fel.

„Ferma animalelor” și „Punk Rock”, printre piesele care se vor juca la Weekendul de teatru Nikolaus Lenau, la Timișoara

14:45, 02.04.2024 - Teatrul German de Stat invita publicul la finalul saptamanii, in zilele de 5 și 6 aprilie, la Weekendul de teatru NiL, in care toate trupele de teatru ale Liceului Teoretic „Nikolaus Lenau” vor urca pe scena.

O alta cantina a unui liceu din Timișoara, inchisa dupa un control al Protecției Consumatorilor (foto)

18:00, 27.03.2024 - Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș a anunțat ca a efectuat astazi un control la cantina Colegiului Tehnic „Henri Coanda” din Timișoara. Inspecția a avut loc in urma unei sesizari, la fel ca la Liceul Silvic, unde cantina a fost inchisa timp de o saptamana. La Colegiul Tehnic…

Cantina unui liceu din Timișoara, inchisa și amendata de ANPC, dupa un control in care s-au gasit excremente de soareci

16:35, 18.03.2024 - Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultura si Agricultura „Casa Verde” din Timisoara a fost inchisa temporar și amendata cu 15.000 de lei de inspectorii de la Protectia Consumatorilor, dupa un control care a scos la iveala mai multe probleme, inclusiv excremente de soareci, potrivit News.ro.Intre altele,…

VIDEO. Mizerie de nedescris la o fabrica de paine din Timișoara. A fost inchisa temporar

18:45, 13.03.2024 - Control operativ al inspectorilor de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș la o fabrica de produse de panificație și patiserie din Timișoara. A fost inchisa temporar din cauza neregulilor gasite și a incasat trei amenzi in valoare de 11.000 de lei.

Sala de concerte și spectacole din Timișoara, botezata in amintirea regretatului muzician Laci Farkas

14:26, 09.03.2024 - Noua sala de concerte și spectacole care va fi amenajata in incinta Casei Maghiare din Timișoara va purta numele regretatului muzician Laszlo Farkas, iar cei care vor sa sprijine aceasta inițiativa o pot face prin cumpararea unor caramizi simbolice. Casa Maghiara din Timișoara este un important simbol…

Maia Sandu doneaza premiul primit in Romania

14:36, 19.02.2024 - Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a donat premiul „Timisoara pentru Valori Europene”, in valoare de 30.000 de euro, organizatiei „Prietena Mea” care se ocupa de incluziunea copiilor cu sindromul Down, a anuntat luni presedintia de la Chisinau, potrivit Newsmaker. „Asociatia ‘Prietena Mea’ este…


Ce parere ai despre aceasta stire?