Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Expert ONU: 'Asigurarea unei locuinţe, chestiune de viaţă şi de moarte în faţa pandemiei'

Publicat:

Un expert ONU in drepturile omului a cerut miercuri tarilor sa ia masuri extraordinare pentru a se asigura ca toate persoanele dispun de o locuinta adecvata in timpul pandemiei pentru ca este o "chestiune de viata si de moarte", potrivit AFP, potrivit Agerpres.

"Locuinta a devenit prima linie de aparare impotriva coronavirusului. Locuinta a fost rareori atat de mult o problema de viata si de moarte", a declarat raportorul special al ONU privind conditiile de locuit adecvate, , citata intr-un comunicat.

Aceasta experta independenta, care este mandatata de ONU dar nu…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum vede Vladimir Putin situatia de pe front: „Ucraina este o chestiune de viata si de moarte pentru Rusia”

03:05, 19.02.2024 - Razboi in Ucraina. Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, intr-un interviu acordat jurnalistului Pavel Zarubin, ca este „o chestiune de viata si de moarte” pentru Rusia „ceea ce se intampla” in Ucraina, in timp ce Occidentul nu urmareste decat „sa-si imbunatateasca (pozitia) tactica”, relateaza…

Putin a numit ceea ce se intimpla in jurul Ucrainei o chestiune de viața și de moarte pentru Rusia

16:30, 18.02.2024 - Pentru Occident, situația din Ucraina este doar o chestiune de poziție tactica, dar pentru Rusia este o chestiune de viața și de moarte. Președintele rus Vladimir Putin a declarat acest lucru intr-un interviu acordat lui Pavel Zarubin. Așa a raspuns șeful statului rus la o intrebare despre partea istorica…

Putin: Pentru noi, tot ce se intampla pe frontul din Ucraina este o chestiune de viața și de moarte

14:46, 18.02.2024 - Evenimentele de pe campul de lupta din Ucraina sunt o chestiune de „viața și de moarte” pentru Rusia, care i-ar putea determina soarta, a declarat Vladimir Putin intr-un interviu televizat duminica, transmite The Moscow Times, care citeaza AFP.

„A spus ca le-a dat viața veșnica”. Peste 100 de pisici, gasite moarte intr-un congelator sau ingropate in gradina, intr-o locuința din Franța

03:00, 08.02.2024 - Peste 100 de pisici moarte au fost descoperite intr-un congelator sau ingropate intr-o gradina din curtea unei case din sudul Franței. Proprietarul, un barbat de 66 de ani, spune ca a vrut sa le dea viața veșnica.  Articolul „A spus ca le-a dat viața veșnica”. Peste 100 de pisici, gasite moarte intr-un…

Taylor Swift ar fi harțuita de un fan! Celebra cantareața vrea sa il dea in judecata pe tanar: ”E o chestiune de viata sau de moarte”

11:50, 07.02.2024 - Probleme grave pentru Taylor Swift! Celebra cantareața ar fi harțuita de un fan, iar acest lucru i-ar aduce o mulțime de probleme. Artista este speriata și vrea sa ia masuri impotriva lui. Iata ce s-a intamplat și cat de mare este pericolul in care a ajuns!

„O chestiune de viata sau de moarte". Taylor Swift, infuriata de un student care i-a urmarit avionul privat

08:50, 07.02.2024 - Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a impartasit online informatiile despre zborul ei, transmite BBC.

Taylor Swift ameninta un student ca-l da in judecata pentru ca i-a urmarit avionul privat. „E o chestiune de viața și de moarte”

08:36, 07.02.2024 - Un student de 21 de ani care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii cantareței Taylor Swift l-au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a publicat online informatiile despre zborul ei, transmite BBC.Studentul, pe nume Jack Sweeney, foloseste date disponibile publicului…

Taylor Swift ameninta ca da in judecata un student care i-a urmarit avionul privat și spune ca e "o chestiune de viata și de moarte"

07:45, 07.02.2024 - Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a facut publice online informatii despre zborul ei, transmite BBC.


Ce parere ai despre aceasta stire?