Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Experiențele traumatizante din maternitățile din Afganistan. "A fost îngrozitor. Așa e în fiecare zi de când au venit talibanii"

Publicat:

Viitoarele mame din Afganistan trec prin experiențe traumatizante și umilitoare in maternitațile ramase fara medicamente și fara curent. Cele care așteapta ambulanțe pentru a fi duse la spital afla ca acestea nu mai sunt disponbile, așa ca sunt nevoite sa aștepte ore in șir dupa taxi. Multe nasc pana sa ajunga la spital, nesupravegheate și ajung in stare critica. Sistemul medical din Afganistan este in colaps, iar situația se agraveaza sub controlul talibanilor.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moscova cauta o apropiere de Afganistan - Rusia vrea sa scoata talibanii de pe lista organizațiilor teroriste

21:45, 01.04.2024 - Rusia examineaza retragerea talibanilor de pe lista sa cu organizatii teroriste, dar nu a fost inca luata o decizie, afirma surse diplomatice citate luni de presa rusa, potrivit agentiei EFE. "In ce priveste ridicarea statutului de organizatie terorista in cazul miscarii talibanilor, aceasta chestiune…

Sistemul va intra in colaps. Viitorii pensionari vor avea doar un venit minim

15:00, 31.03.2024 - Sistemul de pensii din Romania, bazat pe solidaritatea intre generații, nu mai este sustenabil, pe fondul imbatranirii populației, migrației și creșterii speranței de viața. Guvernul anunța ca pensionarii vor fi nevoiti sa iși acopere cheltuielile din economii, deoarece statul va putea sa le asigure…

Talibanii il elibereaza pe un activist de extrema dreapta austriac

21:15, 26.02.2024 - Talibanii l-au eliberat duminica (25 februarie) pe Herbert Fritz, un naționalist austriac și de extrema dreapta, in varsta de 84 de ani, care a fost arestat in Afganistan, in luna mai a anului trecut, potrivit Reuters. Guvernul austriac a declarat intr-o declarație ca Fritz a sosit la Doha, mai devreme,…

Prinși cu drogurile in sistemul de sonorizare al mașinii

09:35, 25.02.2024 - Doua persoane au fost prinse cu un kilogram de canabis și 150 grame de cocaina. Drogurile urmau sa fie comercializate cu 15.000 de euro. Acestea erau ascunse in sistemul de sonorizare a mașinii. Citește și Spital din Romania obligat sa plateasca daune morale unei familii care a primit corpul neinsuflețit…

Execuție publica pe stadion, sub privirile a mii de oameni. Doi barbați, uciși prin impușcare de talibani

10:25, 23.02.2024 - Talibanii aflați la putere in Afganistan au efectuat joi o dubla execuție publica pe un stadion din sud-estul țarii, unde rudele unor victime au tras focuri de arma asupra celor doi condamnați, sub privirile a mii de oameni.

Reducerea ajutorului extern a provocat „o criza catastrofala in sistemul de sanatate” din Afganistan

17:20, 12.02.2024 - Reducerea ajutorului extern catre Afganistan dupa revenirea talibanilor la putere in 2021 a afectat grav sistemul de sanatate al tarii, a anuntat intr-un raport publicat luni Human Rights Watch (HRW), relateaza dpa.

e-Factura: Firmele trebuie sa se pregateasca pana la 1 iulie. A venit camionul cu marfa: Factura din sistemul Ministerului Finanțelor este buna? Cine raspunde?

11:40, 05.02.2024 - Lucrurile se schimba de la 1 iulie in privința e-Factura, cand va trebui folosit doar acest sistem creat de Ministerul Finanțelor pentru transmiterea și primirea facturilor. Practic, va fi o noua etapa care va schimba fluxurile interne ale companiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?