Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXPERIENŢĂ DURĂ pentru Vîntu, în spatele gratiilor. Ce i-a făcut deţinutul Aurică

Publicat:

a relatat o intamplare incredibila din viața sa, din anul 1983, perioada in care a fost incarcerat pentru delapidare, la , in care el impreuna cu un coleg de celula i-au furat o bucata de slanina unui alt deținut și a fost nevoit sa stea timp de 10 zile intr-o celula izolata.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Aveai telefon in camera” » Ora cu ora, Danuț Lupu a descris cum arata o zi petrecuta in spatele gratiilor, la Rahova: „Soției i-am interzis sa vina”

20:25, 17.04.2024 - Danuț Lupu (57 de ani) a detaliat la „Prietenii lui Ovidiu” cum arata programul unei zile pe care a petrecut-o in spatele gratiilor la Penitenciarul Rahova. Fostul mijlocaș a fost condamnat la șapte luni și zece zile dupa ce-a fost prins ca a condus fara permis. Fostul fotbalist de la Rapid și Dinamo…

Vlad Pascu a vorbit pentru prima data din spatele gratiilor. Tanarul se victimizeaza: „Distrus, ce pot sa zic, și psihic am o gramada de remușcari”

12:11, 09.04.2024 - Vlad Pascu a vorbit pentru prima oara din spatele gratiilor Sursa articolului: Vlad Pascu a vorbit pentru prima data din spatele gratiilor. Tanarul se victimizeaza: „Distrus, ce pot sa zic, și psihic am o gramada de remușcari" Credit autor: Realitatea De Mures. Source

A intrat in sediul poliției, a facut duș și s-a culcat. Va sta 3 ani in spatele gratiilor

10:25, 12.03.2024 - Este vorba despre un barbat din Galșa, care in octombrie anul trecut a intrat in sediul Postului de Poliție din Pauliș. Acesta a gasit cheile in cutia poștala, a facut focul, a facut un duș, s-a pus sa doarma, iar dimineața a plecat cu uniforma polițistului și mai multe bunuri ale acestuia.

Alexei Navalny a murit! Opozantul rus a decedat in spatele gratiilor 

13:51, 16.02.2024 - A murit Alexei Navalny. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Departamentului Serviciului Federal Penitenciar, citat de presa de stat ruseasca, Alexei Navalny a murit intr-o colonie penitenciara.

Udrea, din spatele gratiilor. ”De ce nu angajeaza deținuți?”

00:10, 14.02.2024 - Elena Udrea  sugereaza soluții la problema lipsei forței de munca. Aflata in inchisoare și toiul negocierilor electorale, fostul ministru al turismului  vorbește despre angajare a deținuților romani. Aflata in spatele gratiilor, Elena Udrea ar putea ea insași sa beneficieze de pe urma unei astfel de…

Un roman in varsta de 33 de ani a fost impușcat pe o strada din Roma, chiar in apropierea casei sale. Trei barbati au ajuns in spatele gratiilor, acuzați de crima / FOTO

19:30, 06.02.2024 - Noi informații in cazul crimei romanului care a fost ucis in stil mafiot, in apropierea casei sale, pe o strada din Roma. Incidentul a avut loc in martie, anul trecut. Oamenii legii din Italia spun ca vinovati de crima sunt trei barbati cu varste de 27, 29 si 37 de ani.

Elena Udrea, declarația de dragoste pentru Adrian Alexandrov, de ziua lui. Ce cuvinte i-a transmis din spatele gratiilor

16:51, 04.02.2024 - Adrian Alexandrov sarbatorește astazi ziua sa, iar deși nu se poate afla langa el pentru a marca evenimentul impreuna, Elena Udrea, mama copilului sau, i-a transmis un mesaj emoționant de la inchisoare.

Adrian Alexandrov iși serbeaza ziua de naștere. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Elena Udrea din spatele gratiilor: ”Nu m-ai lasat niciodata sa ma simt singura”

15:10, 04.02.2024 - Este ziua lui Adrian Alexandrov și, daca nu poate fi langa el, pentru a sarbatori impreuna, mama copilului sau, Elena Udrea, i-a transmis un mesaj emoționant din spatele gratiilor. Fostul ministru a spus ca ii este recunoscatoare pentru tot barbatului alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste. 


Ce parere ai despre aceasta stire?