Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Există riscul de transmitere a coronavirusului prin mâncare? ANSVSA: Stocurile de alimente sunt suficiente și sunt sigure pentru consum

Publicat:

Exista riscul de transmitere a coronavirusului prin mancare? ANSVSA: Stocurile de alimente sunt suficiente și sunt sigure pentru consum Produsele alimentare aflate la comercializare sunt sigure pentru consum, iar stocurile sunt in cantitati suficiente, afirma presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru (ANSVSA), . "Suntem într-o informare permanentă, atât cu cei din producţie, cât şi cu cei din comercializare, ca să ne asigurăm că există stocuri de produse alimentare şi că…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Craiova: Punct de sacrificare a mieilor in Piata Chiriac

14:20, 22.04.2024 - In Piata Chiriac se va deschide un punct de comercializare si sacrificare a mieilor pentru Paste, potrivit SC Piete si Targuri Craiova SRL .Punctul de sacrificare urmeaza a-si desfasura activitatea in saptamana dinaintea Sarbatorii Pascale. Astfel, craiovenii vor putea sa-și aleaga mieii sau iezii pe…

Doliu in lumea medicala: un doctor renumit a murit, la doar 41 de ani, intr-un grav accident, in București 

14:55, 12.04.2024 - Ștefan Veliceasa, medic specialist medicina de familie in București, de origine din Suceava, a murit la doar 41 de ani.Doctorul ar fi decedat in urma unui accident vascular.„Am ințeles ca ar fi facut un AVC, in timp ce conducea mașina proprie in București. Nu știam sa aiba nicio problema de sanatate.…

Salariații de la Direcția Sanitar Veterinara Suceava au inceput proteste in fața instituției

15:21, 04.04.2024 -  Cateva zeci de angajați ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Suceava au inceput de joi proteste in fața instituției, avand cel puțin trei revendicari importante care s-au acumulat in ultima perioada. Ca peste tot, problemele pleaca de la bani, de la ...

Vicepresedinte ANSVSA: Sanatatea publica este pe primul loc. Puiul galben nu e vopsit cu Gallus

17:40, 27.03.2024 - Iesirile din spatiul public referitoare la siguranta produselor alimentare fara a astepta analizele de la laboratoare autorizate nu fac decat sa ne creeze o problema atat noua, cat si consumatorilor si industriei de crestere a pasarilor din Romania, considera vicepresedintele Autoritatii Nationale Sanitare…

Scandalul puiului „ingalbenit” din magazine. Ce raspuns ii da directorul ANSVSA șefului de la ANPC

15:10, 27.03.2024 - Directorul executiv al ANSVSA Mihai Ponea il acuza pe președintele ANPC Horia Constantinescu ca induce in eroare oamenii cu afirmații legate de puiul vopsit și cu salmonella. Ponea a declarat la Digi24 ca fiecare lot de pasari care se sacrifica in ferme e testat de salmonella și ca din cele 2500 de…

Scandalul "puiului vopsit". Șeful ANSVSA le transmite romanilor: Orice aliment pe care punem mana are salmonella

15:01, 27.03.2024 - Directorul executiv al ANSVSA Mihai Ponea il acuza pe președintele ANPC Horia Constantinescu ca induce in eroare oamenii cu afirmații legate de puiul vopsit și cu salmonella. Ponea a declarat la Digi24 ca fiecare lot de pasari care se sacrifica in ferme e testat de salmonella și ca din cele 2500 de…

Sare multa, proteine și grasimi mai puține: ANSVSA dezvaluie minciunile de pe etichetele de lapte!

04:10, 27.03.2024 - Produse lactate cu procent mai mic de grasime decat cel declarat sau neconcordanțe privind specia de la care provine laptele, raportata la informațiile de pe eticheta, sunt o parte dintre neregulile constatate de inspectorii ANSVSA in urma unor controale facute in ultima luna. In perioada 5 februarie-15…

Neregulile gasite de ANSVSA in produsele lactate de pe rafturile magazinelor. S-au dau amenzi de 2,9 milioane lei

11:21, 26.03.2024 - In perioada 5 februarie-15 martie, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a facut controale pentru verificarea autenticitații și a parametrilor de calitate ai unor produse alimentare obținute prin procesarea lap


Ce parere ai despre aceasta stire?