Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exerciţii militare pe braţul Sfântu Gheorghe. Se vor efectua trageri de lupta

Publicat:

Exercitiul militar urmareste cresterea nivelului de pregatire si instruire al fortelor fluviale, prin executarea tragerilor cu sistemele de artilerie de la bordul navelor, intr-un cadru tactic specific mediului din .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Britanicii anunta ca vor participa la exercitii militare in Pacific impreuna cu SUA si Japonia

07:30, 11.04.2024 - Britanicii anunta ca vor participa la exercitii militare in Pacific impreuna cu SUA si Japonia Marea Britanie va organiza exercitii militare comune regulate in zona Indo-Pacifica impreuna cu SUA si Japonia incepand cu 2025, pentru a consolida securitatea in regiune, a anuntat miercuri Ministerul britanic…

Exerciții militare langa Sfantu Gheorghe

18:05, 09.04.2024 - Acestea au loc in perioada 8-12 aprilie, cand Forțele Terestre ale Armatei Romane se pregatesc in baza militara a Batalionului 22 Vanatori de Munte "Cireșoaia", acompaniate de avioane și elicoptere ce survoleaza zona municipiului. Purtatorul de cuvant al Brigazii 61 Vanatori de Munte, plt. adj. Alin…

Exercitii militare cu munitie de razboi in Poligonul Babadag, toata luna aprilie. Traficul este restrictionat in zona Enisala

08:50, 01.04.2024 - Poligonul din apropierea orasului Babadag gazduieste, incepand de luni, noi exercitii militare cu munitie de razboi, iar traficul intre satele Enisala si Salcioara este restrictionat, a anuntat Consiliul Judetean Tulcea.

Junta din Myanmar a acceptat sa faca exerciții militare cu armata rusa

12:55, 28.03.2024 - Armata din Myanmar, un stat condus de militari in urma unei lovituri de stat, va face exerciții comune cu armata rusa. Militarii din Myanmar se confrunta cu mai multe grupari de opoziție care s-au inarmat și lupta in diferite regiuni ale țarii.

Coreea de Nord: Kim Jong-un supravegheaza exercitii militare impreuna cu fiica sa si cere pregatiri de razboi

10:30, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-un a supravegheat exercitii militare cu fiica sa la care au participat parasutisti din tara si a cerut sa se faca pregatiri complete pentru razboi, a relatat sambata presa de stat locala, potrivit EFE, citata de Agerpres.

In geaca de piele, Kim Jong Un s-a urcat pe un tanc de lupta și a facut o demonstrație in fața soldaților lui

09:06, 14.03.2024 - Kim Jong Un a condus un "nou tip de tanc de lupta" in timpul unor exercitii militare din Coreea de Nord, in timp ce Statele Unite si Coreea de Sud desfasoara exercitii comune, a informat joi agentia de presa nord-coreeana KCNA.

Cinci zile cu exerciții militare, in Poligonul „Paiuș David” din Sfantu Gheorghe 

06:45, 19.02.2024 - Militari din cadrul Fortele Terestre vor efectua exercitii tactice in poligonul militar din municipiul Sfantu Gheorghe, in perioada 19-23 februarie a.c., a anunțat conducerea Batalionului  22 Vanatori de Munte „Ciresoaia”. Exercitiile incep astazi, in cadrul acestora urmand sa se foloseasca munitie…

Iranul efectueaza exerciții militare antiaeriene cu drone in urma conflictului cu Pakistanul

15:05, 19.01.2024 - Iranul a anunțat astazi ca a desfașurat cu succes un exercițiu de aparare antiaeriana, folosind drone special concepute pentru a intercepta posibile ținte ostile. Manevrele au avut loc intr-o regiune care se intinde de-a lungul coastei de sud-vest pana in sud-est.


Ce parere ai despre aceasta stire?