Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exerciții militare comune între NATO și Rusia: așa ceva nu a mai avut loc de zece ani

Publicat:

Pentru prima data in zece ani, navele Forțelor Navale Ruse vor desfașura exerciții comune cu țarile NATO. Exercițiile militare AMAN-2021 vor avea loc in februarie 2021 in largul coastei Pakistanului, in apele Karachi.

„In exercițiu pe langa navele marinei pakistaneze și marinei rusești, vor participa forțele marinei SUA, marinei regale a , marinei , Forței de autoaparare maritima japoneze, marinei turcești, marinei filipineze, marinei regale din Malaezia, și ", se spune in comunicat.

Rusia va fi reprezentata…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elicoptere militare s-au ciocnit in aer: mai mulți morți  

10:25, 23.04.2024 - Doua elicoptere militare s-au prabușit in Malaezia in timpul pregatirilor pentru o parada. Elicopterele, incadrate la baza navala din Lumut, in vestul țarii, s-au ciocnit in dimineața zilei de 23 aprilie, relateaza Reuters. La bordul elicopterelor se aflau 10 persoane - toate au murit, au declarat reprezentanți…

Ucraina a lovit la Sevastopol una din cele mai vechi nave ale marinei militare ruse

22:06, 21.04.2024 - O nava a luat foc duminica in portul Sevastopol din peninsula ucraineana Crimeea, ocupata de Rusia. Surse militare de la Kiev afirma ca este vorba de nava de salvare submarina Kommuna, un catamaran lansat la apa in 1912, in prezent probabil cel mai vechi vas in serviciu activ din marina militara rusa.

Iran, Rusia si China au inceput un program de manevre navele comune in Golful Oman

15:51, 13.03.2024 - Iran, Rusia si China au initiat manevre navele comune in Golful Oman, cu participarea a peste 20 de nave, exercitii care se vor prelungi pana vineri, in contextul tensiunilor din Orientul Mijlociu, relateaza miercuri agentia EFE, citata de Agerpres.

Comisia Europeana va propune achiziții militare comune, dupa modelul procedurii folosite in cazul vaccinurilor COVID-19

15:00, 28.02.2024 - Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat miercuri ca va propune in urmatoarele saptamani promovarea achizitiilor militare comune, in cadrul primei strategii industriale comunitare de aparare, similare cu cele realizate pentru cumpararea de vaccinuri COVID-19 sau de gaze naturale…

Iran, Rusia și China vor desfașura exerciții navale comune

16:51, 06.02.2024 - Forțele militare ale Iranului, Rusiei și Chinei vor organiza exerciții navale comune in urmatoarele saptamini. Aceasta a fost anunțata de comandantul Marinei iraniene, contraamiralul Shahram Irani, relateaza RBC-Ucraina cu referire la agenția Tasnim. In cadrul unui discurs susținut la o baza navala…

Rusia avertizeaza: Exercitiile militare ale NATO pot avea consecinte „tragice” pentru Europa

14:10, 27.01.2024 - Ministerul rus de Externe a estimat vineri ca manevrele militare „Steadfast Defender 2024”, cele mai ample exercitii militare desfasurate de Alianta Nord-Atlantica de la incheierea... The post Rusia avertizeaza: Exercitiile militare ale NATO pot avea consecinte „tragice” pentru Europa appeared first…

Rusia avertizeaza ca exercitiile militare ale NATO pot avea consecinte „tragice” pentru Europa

21:06, 26.01.2024 - Ministerul rus de Externe a estimat vineri ca manevrele militare "Steadfast Defender 2024", cele mai ample exercitii militare desfasurate de Alianta Nord-Atlantica de la incheierea Razboiului Rece, pot avea consecinte "tragice" pentru Europa, relateaza EFE.

Rusia sustine ca exercitiile militare „Steadfast Defender 2024” pot avea consecinte tragice pentru Europa

20:50, 26.01.2024 - Ministerul rus de Externe a estimat vineri ca manevrele militare „Steadfast Defender 2024”, desfasurate de NATO si care sunt cele mai ample exercitii militare desfasurate de Alianta Nord-Atlantica de la incheierea Razboiului Rece, pot avea consecinte tragice pentru Europa, consemneaza agentia EFE.


Ce parere ai despre aceasta stire?