Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exclusiv! Un timișorean care seamănă perfect cu Ionuț Nasleu, celebrul consilier personal  al fostului primar Robu, a fost pescuit  din Bega, după ce a ieșit dintr-un club de noapte (video)

Publicat:

Exclusiv! Un timișorean care seamana perfect cu Ionuț Nasleu, celebrul consilier personal  al fostului primar Robu, a fost pescuit  din Bega, dupa ce a ieșit dintr-un club de noapte. Dupa mai multe ore petrecute, in cursul nopții de sambata, la un cunoscut...

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Socrii fostului primar din Baia Mare, condamnati la inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei

16:06, 11.04.2024 - Tribunalul Mures i-a condamnat, azi, la 3 ani, respectiv 2 ani si sase luni de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei pe socrii fostului primar al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, trimisi in judecata pentru dare de mita si complicitate la dare de mita. De asemenea, instanta a dispus…

Curtea de Apel Cluj a admis contestația in anulare formulata de Catalin Cherecheș. Cale extraordinara de atac impotriva deciziei de condamnare a fostului primar din Baia Mare.

13:55, 05.04.2024 - Fostul primar de Baia Mare, Catalin Chereches, condamnat definitiv la 5 ani de inchisoare pentru corupție, obține o victorie de etapa la Curtea de Apel Cluj, instanța ce a admis contestația in anulare impotriva deciziei de condamnare.

Cine este și cum arata tatal lui Andrei Banuța. Cantarețul seamana perfect cu parintele sau / FOTO

23:01, 28.03.2024 - Andrei Banuța este unul dintre artiștii de top ai Romaniei, iar datorita talentului muzical a ajuns sa fie apreciat de o comunitate impresionanta. Daca pe el il știu foarte multe persoane, puțini știu cine sunt parinții lui. Iata cum arata tatal artistului, dar și cat de bine seama cei doi!

Inca doi oficiali asasinati in Ecuador: Brigitte Garcia, cel mai tanar primar, si un consilier

21:45, 24.03.2024 - Cel mai tanar primar din Ecuador, Brigitte Garcia, și un consilier au fost gasiți impușcați mortal intr-o mașina duminica dimineața, a anunțat poliția din aceasta țara sud-americana.

Brigitte Garcia, cel mai tanar primar din Ecuador, a fost impuscata mortal alaturi de un consilier

19:46, 24.03.2024 - Brigitte Garcia, cel mai tanar primar din Ecuador, si un consilier au fost gasiti impuscati mortal intr-o masina, duminica dimineata, a anuntat politia din aceasta tara sud-americana, care se afla in mijlocul unui val de violenta pe care autoritatile il pun pe seama traficului de droguri.

Dosarul fostului viceprimar și consilier local Dorin Șerdean, admis de Tribunalul București: Este acuzat de frauda din fonduri europene, prejudiciul invocat de Parchetul European fiind de 13 milioane de euro

21:01, 13.03.2024 - Dosarul fostului viceprimar și consilier local Dorin Șerdean, admis de Tribunalul București: Este acuzat de frauda din fonduri europene, prejudiciul invocat de Parchetul European fiind de 13 milioane de euro Dosarul fostului viceprimar și consilier local Dorin Șerdean, admis de Tribunalul București:…

Procuratura Generala din Munchen a inițiat extradarea fostului primar din Baia Mare

20:30, 13.03.2024 - Procuratura Generala din Munchen a inițiat extradarea din Germania a fostului primar din Baia Mare, Catalin Cherecheș, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru corupție. Acesta a fugit in Germania in noiembrie 2023.

Fiul fostului primar din Cavnic, plasat in arest la domiciliu dupa ce a ucis cu mașina o tanara de 21 ani. Cat alcool a consumat inainte sa se urce la volan

16:20, 13.02.2024 - Fiul fostului primar din Cavnic a ajuns, marți, in fața instanței din Sighetu Marmației. Dan Bindiu a fost plasat in arest la domiciliu, dupa ce a provocat un accident in urma caruia o tanara de 21 ani a murit. Iata ce cantitate uriașa de alcool a consumat, inainte sa se urce la volan.


Ce parere ai despre aceasta stire?