Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV Tatăl lui Oase de la Asia Express a murit. Dramă fără margini, ce boală l-a răpus

Publicat:

Durere mare in familia lui Oase, colegul de echipa al lui CRBL de la . Tatal sau, in varsta de 63 de ani a murit. Acesta a fost rapus de coronavirus. Tatal lui Oase de la a murit E drama in familia celebrului Oase, cel care a și caștigat un sezon al […] The post EXCLUSIV Tatal lui Oase de la a murit. Drama fara margini, ce boala l-a rapus appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi de durere intr-o aeronava Ryanair! Un tanar a murit subit intr-un zbor deasupra Italiei. Avea 33 de ani si peste cateva luni devenea tata

22:15, 18.04.2024 - Drama intr-o familie, in timpul unui zbor cu o aeronava Ryanair, deasupra Italiei. Un barbat de 33 de ani a murit subit la cativa pasi de sotia sa insarcinata, aflata pe un alt rand de scaune.

Acces Direct. Drama fara margini in familia unui barbat. Robert a fost spulberat de o mașina acum patru luni: „Nici acum nu știm cine e autorul”

20:40, 18.04.2024 - Fratele lui Flori a fost spulberat in urma cu patru luni de un șofer care ar fi incurcat frana cu accelerația. Barbatul a fost lovit din plin, iar de atunci este in continuare in stare grava la spital.

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Drama fara margini. Doi tineri, de 22, respectiv 15 ani, au murit intr-un cumplit accident de masina!

14:00, 07.04.2024 - Inca un accident ingrozitor de masina a curmat viata a doi tineri. S-a intamplat in localitatea Dragoești din județul Valcea. In plus, o fata in varsta de 14 ani a fost grav ranita, fiind transportata de urgența la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune cu un alt vehicul și a fost…

Dambovița: Durere fara margini in familia tanarului șofer care s-a izbit cu mașina de un copac! Acesta a decedat la spital

14:40, 06.04.2024 - Lacrimi si durere in familia tanarului de 26 de ani, din satul Habeni, care s-a izbit violent cu mașina de un copac, vineri dupa-amiaza, pe raza comunei Bucșani. Din cauza multiplelor leziuni suferite, acesta a decedat la spital. „Din nefericire, pe parcursul zilei de ieri, șoferul a decedat la spital”,…

Prima și singura reacție a soției lui Marius Țepeliga, dupa ce lautarul a murit. I-a fost alaturi pana in ultimul moment in lupta cu boala / FOTO

12:00, 18.03.2024 - A trecut mai bine de o saptamana de cand Marius Țepeliga a murit. Familia lui iși revine cu greu in urma tragediei. De departe, cea mai afectata este soția lui, Andreea Neagoe, cea care i-a fost alaturi pana in ultimul moment.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.


Ce parere ai despre aceasta stire?