Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV: O parte a echipei de inspectori școlari din Bacău va fi mazilită. Numele înlocuitorilor sunt secrete

Publicat:

Inspectorul școlar general, prof. intenționeaza sa schimbe o parte dintre inspectorii școlari. De altfel, o lista cu propunerile nominale va ajunge maine pe masa Ministrului Educației, . „I-am informat pe colegi de astazi... Clic pe titlu pentru a citi tot articolul.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

CS Dinamo a renunțat la antrenorul echipei » Varianta de inlocuire, anunțata oficial

13:20, 23.04.2024 - CS Dinamo a hotarat sa se desparta de antrenorul Marius Bratu, dupa eșecul usturator suferit de „caini”, scor 1-4, in ultima etapa din campionat, din Liga a 3-a. Decizia in privința fostului portar de la Rapid, FCM Bacau sau Astra Ploiești vine in contextul in care CS Dinamo conduce detașat grupa de…

Premiera in Justiția romaneasca! Prima pedeapsa in instanța pentru bullying!

12:25, 27.03.2024 - Un elev de 16 ani a fost condamnat la un an și jumatate de detenție dupa ce și-a agresat doi colegi de clasa. Acest caz de bullying i-a ingrozit pana și pe judecatori. Verdictul lor este primul semn ca autoritațile iau atitudine și pedepsesc violența in mod real. Ce s-a intamplat Asistam la o premiera…

Constanta. Palatul Copiilor natatie: Matei Diaconescu, mezinul echipei, a implinit zece ani. Cadoul si l-a facut la concursul de la Targoviste! (GALERIE FOTO + VIDEO)

17:10, 01.03.2024 - "Praslea cel Voinicldquo; Matei Diaconescu a obtinut doua medalii de aur si una de argint la Cupa Rotary Contratimp 2024. Moment deosebit in viata micului inotator constantean Matei Diaconescu, de la Palatul Copiilor Constanta, care a implinit frumoasa varsta de zece ani. Mezinul echipei de pe litoral…

Antrenorul echipei Dinamo București despre meciul contra CFR Cluj: „I-am analizat pe adversari, vom fi pregatiti de acest meci”

15:20, 22.02.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Zeljko Kopic, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca pentru a castiga partida din deplasare cu CFR Cluj, formatia sa trebuie sa joace mai bine decat a facut-o in ultimele doua meciuri.

Notele Batranei Doamne: FC Voluntari – UTA 0-1. Evaluarea jucatorilor echipei UTA, conform Special Arad

13:15, 18.02.2024 - UTA a reușit la Voluntari ceea ce nu a reușit la Arad și la Oradea, in meciurile de pe teren propriu, atat in campionat cat... The post Notele Batranei Doamne: FC Voluntari – UTA 0-1. Evaluarea jucatorilor echipei UTA, conform Special Arad appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

VIDEO Campioana Italiei, tot mai departe de locurile de Champions League - Infrangere cu AC Milan

09:50, 12.02.2024 - Napoli, campioana en-titre a Italiei, a pierdut cu 1-0 pe terenul echipei AC Milan și se afla la șapte puncte in spatele echipei de pe locul 4 din Serie A, ultimul care asigura calificarea in Champions League.

Cați bani a caștigat Gheorghe Hagi luna de luna, timp de 14 ani

12:21, 04.02.2024 - Gheorghe Hagi, managerul tehnic al clubului de fotbal Farul Constanța , a facut o declarație puternica privind contribuția sa excepționala in ultimii ani și nevoia acuta de schimbare in cadrul clubului. Gheorghe Hagi susține ca a dedicat nu mai puțin de 14 ani muncii intense , deseori fara recompensa…

U-BT lupta pentru primele poziții inainte de play-off-ul EuroCup. Antrenorul echipei: „Este o provocare mare pentru noi”

08:10, 31.01.2024 - U-BT Cluj și-a asigurat clasarea pe una din primele trei poziții din grupa B a EuroCup, iar miercuri, 31 ianuarie, pe terenul Gran Canariei, caștigatoarea ediției precedente, cauta sa iși asigure prezența in sferturile de finala ale competiției.


Ce parere ai despre aceasta stire?