Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV Foc în vestiar la Dinamo! Adrian Mihalcea, contestat după primul meci » Cine conduce revolta jucătorilor

Publicat:

și Rauța conduc in vestiar lui Dinamo revolta anti-Mihalcea, dupa 1-3 cu Sepsi. Colegii il blameaza pe Fabbrini ca e individualist, iar restanțele financiare care se tot aduna ii imping pe jucatori sa-și calculeze soluții de evadare din ”Groapa”. Infrangerea suferita duminica seara impotriva lui Sepsi a adus noi episoade tumultoase in tabara "cainilor". ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristiano Bergodi, dat afara de la Rapid

15:50, 16.04.2024 - Conducerea Rapidului a anunțat oficial in cursul zilei de marți desparțirea de antrenorul Cristiano Bergodi. Infrangerea cu Sepsi (0-1 din play-off) a dus la indepartarea tehnicianului italian.

Andreea Visu și Ovidiu Ioanițoaia la GSP Live » Astazi incepe etapa cu numarul 27 din Superliga

08:10, 23.02.2024 - Alexandru Barbu ii va avea ca invitați astazi pe Andreea Visu, jurnalist GSP și pe Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor. Cei trei vor analiza situația din Superliga și nu numai. Avansul FCSB-ului in varful Superligii s-a diminuat la 7 puncte, Rapid vine vertiginos din spate, Dinamo bifeaza…

Gica Hagi a dezvaluit unde a greșit Farul in infrangerea cu Dinamo

23:16, 12.02.2024 - ​Farul Constanța este departe de echipa care cucerea titlul in sezonul precedent in SuperLiga Romaniei. Formația pregatita de Gica Hagi a fost invinsa pe teren propriu de Dinamo (2-0) și tremura pentru un loc de play-off.

Dinamo anunța plecarea jucatorilor care au ajutat-o sa promoveze in SuperLiga

18:40, 30.01.2024 - ​Dinamo a petrecut un singur an in Liga 2 la fotbal, dar jucatorii care au contribuit la revenirea in SuperLiga Romaniei nu au mai impresionat in acest sezon și doi dintre ei au parasit marți gruparea bucureșteana.


Ce parere ai despre aceasta stire?