Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV Drama cruntă trăită de o cântăreață a României: ”Am rămas cu o parte a creierului paralizată”

Publicat:

( 41 de ani), alias Marijuana, și-ar fi dorit sa devina psiholog. A avut probleme cu drogurile, nu mai este un secret, dar in ultimii ani s-a cumințit, s-a dedicat familiei, iar alaturi are un barbat de toata isprava, care o ajuta sa depașeasca perioadele delicate de depresie, cu care inca se confrunta. […] The post EXCLUSIV Drama crunta traita de o cantareața a Romaniei: ”Am ramas cu o parte a creierului paralizata” appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a aparut Alexandra Stan pe terenul de fotbal. Imagini indraznete cu artista: „Semeni cu o zeita”

22:55, 07.03.2024 - Imagini indraznețe cu Alexandra Stan pe terenul de fotbal. Cantareața a realizat o ședința foto pentru lansarea primei sale melodii din 2024. „Baieții”, fiindca așa se numește noua piesa muzicala, a ridicat-o pe artista in ochii urmașilor lui Adam. „Semeni cu o zeita”. Foto Alexandra Stan a dat startul…

Catalin Rizea, soțul Addei, declarații sincere despre relația cu cantareața! Cu ce problema se confrunta cei doi / VIDEO

23:00, 29.02.2024 - Catalin Rizea a facut declaratii sincere despre relatia cu sotia, Adda! Ne-a dezvaluit cu ce probleme se confrunta in relatia de cuplu, dar si cum reusesc sa le depaseasca. Mai mult, un membru al familiei urmeaza sa intre in sala de operații.

Știrile Antena Stars. Foștii socrii ai Claudiei Patrașcanu, acuzați de artista ca i-ar fi invațat pe copii o poezie pentru adulți. Cantareața a fost șocata / VIDEO

15:25, 08.02.2024 - Claudia Patrașcanu este ingrozita lucrurile care s-au intamplat, in ultima perioada, in viața copiilor ei. Artista a facut declarații explozive, conform carora foștii ei socrii i-ar fi invațat pe copii o poezie pentru adulți. Claudia Patrașcanu a inceput sa planga cand a auzit.

Colegiul Economic Mangalia gazduieste un recital de jazz si poezie cu ocazia Zilei Indragostitilor

09:50, 01.02.2024 - Colegiul Economic Mangalia gazduieste pe 14 februarie 2024, de la ora 11:00, recitalul de poezie si jazz "Poetul si Cantareata ndash; Povestea romantica a secolului XXI", sustinut de Madalina Singer si Mihaita Macoveanu, cu ocazia Zilei Indragostitilor. Mihaita Macoveanu va sustine un recital de poezie…

Drama traita de ”Micutzu” la Botoșani

08:05, 28.01.2024 - Au fost așteptari mari de la proiecția speciala organizata saptamana trecuta la Happy Cinema de echipa ”Klaus & Barroso”, dovada ca programata inițial intr-o singura sala, vizionarea in prezența actorilor principali a avut loc pana la urma in doua sali.

Drama in familia Andreei Banica! Cantareața și-a pierdut patrupedul: „Te-am iubit ca pe copiii mei” / FOTO

13:05, 24.01.2024 - Drama in familia Andreei Banica! Cantareața trece printr-o perioada extrem de grea și sufera foarte mult, deoarece și-a pierdut patrupedul. Iata ce postare trista a facut artista prin intermediul rețelelor de socializare!

Cum arata Stela Enache in tinerețe. Indragita artista implinește 74 de ani / FOTO

13:21, 23.01.2024 - Cum arata Stela Enache in tinerețe. Iata cateva imagini cu artista de la inceputul carierei. Cantareața implinește maine, pe data de 24 ianuarie, varsta de 74 de ani. Vedeta are motive sa radieze de bucurie.


Ce parere ai despre aceasta stire?