Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV. Cristina Cioran, noi declarații după ce s-a despărțit de tatăl fiicei sale! Ce își dorește vedeta de la Alex Dobrescu: ”Să-și achite ce are de achitat”

Publicat:

face noi declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce s-a desparțit de tatal fetiței sale. Vedeta reacționeaza dupa ce fostul ei partener de viața s-a afișat deja cu noua partenera și au acordat impreuna și primul interviu la . Ce iși mai dorește acum vedeta de la tatal copilul ei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cristina Cioran, detalii din sala de judecata! Ce s-a intamplat intre vedeta și Alex Dobrescu: „A venit sa ma intimideze” / VIDEO

00:06, 24.04.2024 - Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au intalnit in sala de judecata astazi, 23 aprilie 2024. Actrița a obținut ordin de protecție impotriva fostului iubit, preum și monitorizarea lui prin brațara electronica. Ce detalii a oferit vedeta despre cele intamplate la Tribunal!

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Xtra Night Show. Cristina Cioran, reacție dupa ce Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lor. Vedeta: „Aia nu este o casa...” / VIDEO

22:25, 17.04.2024 - Cristina Cioran a reacționat, dupa ce Alex Dobrescu a cerut sa o creasca singur pe fiica lui. Vedeta a rupt tacerea, la scurt timp dupa ce a cerut un ordin de protecție. Ce a marturisit fosta prezentatoare TV, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Xtra Night Show. Cristina Cioran, adevarul despre averea lasata de mama lui Alex Dobrescu. Ce relație a avut barbatul cu cea care i-a dat viața: „Eu l-am adunat de pe jos” / VIDEO

23:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran spune adevarul despre presupusa avere pe care Alex Dobrescu ar fi primit-o de la mama lui. Vedeta a oferit mai multe declarații importante și cu privire la relație dintre fostul iubit și mama sa, iar problemele de sanatate ale femeii i-au modelat intreaga viața.

Xtra Night Show. Cristina Cioran, motivele desparțirii de Alex Dobrescu. Vedeta face acuzații catre fostul soț: „M-a provocat” / VIDEO

22:30, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut mai multe dezvaluiri despre comportamentul fostului ei iubit. A avut un comportament agresiv, chiar și de fața cu copilul și a incalcat ornul de protecție de mai multe ori. Vedeta afirma ca anturajele pe care le are l-au schimbat in mod radical.

Xtra Night Show. Alex Dobrescu și Cristina Cioran, din nou la cuțite! Fostul iubit al vedetei a fost saltat de polițiști de pe strada: ”Mama fiicei mele a inventat...” / VIDEO

23:35, 12.04.2024 - A reinceput scandalul dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran! Fostul iubit al vedetei a fost saltat de polițiști in urma cu o zi, iar acum a venit cu declarații incendiare despre ce s-a intamplat! Totul ar fi pornit de la o plangere a Cristinei Cioran!

In ce relații a ramas Cristina Cioran cu Alex Dobrescu, tatal fiicei sale: „Așa cum taica-su o va trata pe ea, așa va știi ca e normalitatea”

15:55, 21.02.2024 - Cristina Cioran s-a despațit cu mare scandal de tatal fiicei sale, insa in prezent are o relație civilizata cu Alex Dobrescu. Vedeta a fost invitata la podcastul lui Jorge, unde a vorbit și despre cel mai greu moment din viața ei.In anul 2021, Cristina Cioran a devenit mama unei fetițe, care a venit…


Ce parere ai despre aceasta stire?