Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV / Cinci fetiţe, agresate sexual de un angajat al primăriei / Scene horror, la o școală de fițe din București!

Publicat:

Un angajat al unei primarii de sector a fost arestat preventiv dupa ce, intr-o sigura zi, a atacat cinci fetițe care invața la o școala situata intr-una dintre cele mai exclusiviste zone ale Capitalei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta de plosnite in Bucuresti! Elevii, trimisi acasa. Unde „nu se face” scoala pe durata dezinsectiei

11:10, 22.03.2024 - Ministerul Educatiei trage un semnal de alarma! Plosnitele au invadat unitatile de invatamant din sectorul 5 din Bucuresti. Asadar, in aceasta zona a Capitalei, elevii nu vor merge la scoala luni, 25 martie. Toate scolile si gradinitele din Sectorul 5 vor fi inchise luni pentru dezinsectie, astfel ca…

Invazie de ploșnițe intr-o școala din București. Parinte: „Cand ajunge copilul acasa il dezbrac afara, il verific. Nu e normal”

11:30, 20.03.2024 - Este alerta intr-o școala din Sectorul 5 al Capitalei. Parinții se plang ca sunt ploșnițe in clase, pe care copiii le-ar aduce acasa pe haine și ghiozdane. Intr-un raspuns pentru Digi24, Primaria Sectorului 5 confirma ca ploșnițele au reaparut, dupa doua ture de dezinsecție.

Cazul copilului violat intr-o școala din București: FACIAS cere masuri urgente

13:25, 05.03.2024 - Fundația pentru Apararea Cetațenilor Impotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a cerut de urgența Inspectoratului Școlar din București (ISMB) sa dispuna suspendarea din funcție a directoarei școlii Gimnaziale Nicolae Titulescu din Sectorul 1 al Capitalei.


Ce parere ai despre aceasta stire?