Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXATLON ROMANIA 23 MAI 2018: S-a decis CASTIGATORUL EXATLON. LIVE VIDEO KANAL D FINALA EXTALON 2018

Publicat:

EXATLON ROMANIA 23 MAI 2018:  Balanta a inclinat in favoarea lui , care a fost declarat primul castigator al Exatlon Romania 2018.

Dupa cinci luni de competitie, , din partea echipei "Faimosii" si , din partea echipei "Razboinicii", s-au calificat in marea finala.

In Marea Finala Exatlon Romania 2018, decizia le-a apartinut telespectatorilor, care au putut vota concurentul pe care l-au apreciat cel mai mult si care i-a convins ca merita sa castige datorita abilitatilor sale sportive si morale.

cat si Vladimir au…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Vladimir Draghia, despre concurentii de la „Insula de 1 milion”. Ce spune despre fostul lui rival de la Exatlon, Jaguaru. „Nu știu daca s-a maturizat”

10:35, 29.03.2024 - Vladimir Draghia a fost prezent ieri in platoul emisiunii "Follow us!", prezentata de Ilinca Vandici și Teo Trandafir, la Kanal D2, iar reality show-ul “Insula de 1 milion” a fost centrul de interes al intrevederii. Teo, Ilinca și Vladimir au discutat despre provocarile tot mai intense din cadrul competiției…

Ana Porgras s-a accidentat la „Survivor All Stars” și nu poate juca: „Sper sa ma fac bine cat de repede se poate și sa intru pe traseu”

12:20, 27.03.2024 - Ana Porgras s-a accidentat la „Survivor All Stars” și nu și-a putut ajuta echipa la cel mai recent joc. Cu toate acestea, Faimoșii au bifat o noua victorie in fața Razboinicilor și s-au bucurat de o recompensa pe masura. Accidentari care te țin departe de teren. Momente de cumpana in care te intrebi…

Prin ce trece Cosmin Cernat, dupa ce a ajuns in Republica Dominicana pentru filmarile show-ului „Insula de 1 milion”: „Aerul este irespirabil uneori”

15:55, 13.03.2024 - Cosmin Cernat a ajuns in Republica Dominicana pentru filmarile show-ului „Insula de 1 milion” și a povestit despre situația cu care s-a confruntat. Deși mulți iși imagineaza ca este ca intr-o vacanța, prezentatorul susține ca unele condiții sunt greu de suportat.Cosmin Cernat se afla la carma super…

Survivor All Stars 12 martie. Declarații neașteptate dupa eliminarea lui Zmarandescu și a lui Jorge. „Pentru noi este un caștig”

14:45, 12.03.2024 - Survivor All Stars continua cu o noua saptamana și in aceasta seara, de la ora 21:30, Faimoșii și Razboinicii revin in fața celor de acasa cu noi jocuri extrem de importante și cu discuții importante.Un show in care iți testezi limitele și in care ințelegi ca imposibilul nu exista, atat timp cat muncești…

Copiii lui Mihai Bobonete invața la o școala privata. De ce ii expune rar pe Maria și Octavian: „E o decizie pe care am luat-o impreuna cu soția”

16:20, 23.02.2024 - Mihai Bobonete face declarații despre copiii lui. Intr-un interviu pentru revista VIVA!, actorul și juratul emisiunii „Romanii au talent” de la Pro TV spune de ce ii expune rar pe Maria și Octavian, care nu au aparut la TV niciodata. Dincolo de cariera lui in actorie, Mihai Bobonete se mandrește cu…

Cosmin Cernat este prezentator la „Insula de 1 milion”, de la Kanal D: „O experienta unica intr-o viata”

17:01, 16.02.2024 - S-a aflat prezentatorul de la „Insula de 1 milion”! Cosmin Cernat se va afla la carma reality show-ul de aventura cu cea mai mare miza pusa la bataie de o televiziune din Romania, 1.000.000 de lei, ce va fi difuzat, in curand, la Kanal D, noteaza click.ro. „Sunt emotionat sa fiu prezentatorul unui format…

Modificari semnificative in triburile Faimoșii și Razboinicii

07:35, 16.02.2024 - In ediția de joi, 15 februarie, a show-ului Survivor All Stars, domnu Dan a facut un anunț epocal, cu privire la soarta triburilor Faimoșii și Razboinici. ”Jador și Jorge raman nominalizați pentru ca urmeaza sa faceți voi este sa dați un duel. Veți avea de luat decizii foarte grele amandoi.”.


Ce parere ai despre aceasta stire?