Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Euro și dolarul s-au scumpit și astăzi: Cursul valutar BNM pentru 29 noiembrie

Publicat:

CHIȘINAU, 29 nov – Sputnik. La cursul valutar al Bancii Naționale a Moldovei (BNM) pentru vineri, 29 noiembrie, un dolar american echivaleaza cu 17,44 lei, un euro – cu 19,19 lei, o hrivna ucraineana – cu 72 de bani, un leu romanesc – cu 4,01 lei moldovenești, o rubla ruseasca – cu 27 de bani.

Este a treia zi consecutiva din aceasta saptamana in care leul se depreciaza in raport cu principalele valute de referința. In total, euro și dolarul s-au scumpit cu 3 și, respectiv, 5 bani saptamana aceasta.

Prin urmare, deprecierea monedei naționale este nesemnificativa și lenta in aceasta…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Fii un cumparator inteligent – Sfaturi pentru utilizarea codurilor de reducere

15:25, 19.04.2024 - In ziua de azi, multa lume se intreaba cum sa faca cumparaturi in online pentru a obține produse de brand – mai ales articole de beauty și de infrumusețare – la prețuri accesibile. Daca ești in cautare de parfumuri și cosmetice de brand și vrei sa le cumperi la prețuri mai bune, atunci ai putea aplica…

Euro scade, in timp ce Dolarul crește: Cursul valutar stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 15.04.2024 - La inceputul acestei saptamani, Banca Naționala a Moldovei a stabilit un curs de schimb care indica o intarire a leului moldovenesc in raport cu euro, inregistrand o scadere de 8 bani, in timp ce fața de dolarul american leul s-a depreciat, cu o creștere de 5 bani.

Euro scade, in timp ce dolarul crește ușor: Cursul valutar stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 08.04.2024 - Banca Naționala a Moldovei a stabilit, la inceputul acestei saptamani, un curs de schimb care indica o intarire a leului moldovenesc in raport cu euro, in timp ce dolarul american a inregistrat o creștere nesemnificativa.

Euro scade ușor, in timp ce Dolarul crește marginal: Cursul valutar afișat de BNM pentru astazi

07:55, 02.04.2024 - Conform datelor oferite de Banca Naționala a Moldovei, leul moldovenesc a inregistrat o ușoara intarire in raport cu euro, in timp ce fața de dolarul american s-a observat o slaba depreciere.

Fermierii: "Creditul de Urgența nu este funcțional". Cum raspund autoritațile

11:01, 22.03.2024 - Asociația „Forța Fermierilor” a venit cu o scrisoare in adresa Ministerului Agriculturii, Parlamentului, Bancii Naționale a Moldovei, Comisiei parlamentare Economie, Buget și Finanțe, in care menționeaza ca acel Credit de Urgența, promis fermierilor, nu este funcțional, noteaza Noi.md. "Asociația constata…

Ce se intampla cu Yahoo Mail?

07:00, 29.02.2024 - Utilizatorii din toata lumea se pling ca aplicatia  mobile Yahoo Mail  are probleme. Nu a funcționat ore intregi sau poate chiar mai mult pentru mulți dintre utilizatori. Nu a functionat nici pe Android, nici pe iOS. S-ar parea ca in versiunea iOS a aplicatiei lucrurile au revenit la normal, insa in…

Zuckerberg și-a cerut scuze in fața Senatului SUA dupa ce a fost acuzat ca Facebook „omoara oameni”

14:30, 01.02.2024 - Fondatorul retelei Facebook, Mark Zuckerberg, a fost audiat miercuri de Senatul Statelor Unite alaturi de alti lideri ai media sociale - Linda Yaccarino de la X, fost Twitter, Shou Zi Chew de la TikTok, Evan Spiegel de la Snap si Jason Citron de la Discord, relateaza AFP.

Euro scade, in timp ce Dolarul inregistreaza o creștere nesemnificativa: Cursul stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 29.01.2024 - La inceputul acestei saptamani, Banca Naționala a Moldovei a stabilit un curs de schimb care indica o intarire a leului moldovenesc in raport cu euro, inregistrand o scadere de 3 bani, in timp ce fața de dolarul american leul s-a depreciat ușor, cu o creștere nesemnificativa de sub un ban.


Ce parere ai despre aceasta stire?