Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Euro și dolarul au mai pierdut din preț: Cursul valutar BNM pentru 2 iulie

Publicat:

CHIȘINAU, 2 iul - Sputnik. La cursul valutar anunțat de Banca Naționala a Moldovei (BNM) pentru joi, 2 iulie, un dolar american echivaleaza cu 17,18 lei, un euro – cu 19,25 de lei, o hrivna ucraineana – cu 64 de bani, un leu romanesc – cu 3,98 lei moldovenești, o rubla ruseasca – cu 24 de bani.

© Photo : BNMRatele de schimb (curs valutar) pentru 02 iulie 2020

Leul romanesc, hrivna ucraineana și rubla ruseasca, de asemenea, sunt pe un trend descendent la cursul BNM, dar și-au pastrat cotațiile din 1 iulie.

Fluctuațiile de pe piața valutara a sunt determinate…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Euro scade, in timp ce Dolarul crește: Cursul valutar stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 15.04.2024 - La inceputul acestei saptamani, Banca Naționala a Moldovei a stabilit un curs de schimb care indica o intarire a leului moldovenesc in raport cu euro, inregistrand o scadere de 8 bani, in timp ce fața de dolarul american leul s-a depreciat, cu o creștere de 5 bani.

Euro scade, in timp ce dolarul crește ușor: Cursul valutar stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 08.04.2024 - Banca Naționala a Moldovei a stabilit, la inceputul acestei saptamani, un curs de schimb care indica o intarire a leului moldovenesc in raport cu euro, in timp ce dolarul american a inregistrat o creștere nesemnificativa.

Euro scade ușor, in timp ce Dolarul crește marginal: Cursul valutar afișat de BNM pentru astazi

07:55, 02.04.2024 - Conform datelor oferite de Banca Naționala a Moldovei, leul moldovenesc a inregistrat o ușoara intarire in raport cu euro, in timp ce fața de dolarul american s-a observat o slaba depreciere.

Evoluția economiei Moldovei in 2023 

14:40, 15.03.2024 - Produsul intern brut al Republicii Moldova in 2023, potrivit datelor preliminare, a fost de 300,4 miliarde de lei, in creștere in termeni reali cu 0,7%, fața de 2022. Astfel de date a oferit Biroul Național de Statistica, menționind ca PIB-ul estimat pentru trimestrul IV 2023 a constituit 83,6 miliarde…

Maia Sandu avertizeaza ca Rusia vrea sa impiedice aderarea Moldovei la UE: Ținta e sa schimbe guvernul de la Chișinau

22:01, 06.03.2024 - Maia Sandu a declarat miercuri, la Digi24, ca Rusia incearca sa impiedice aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeana și ca ținta Kremlinului e sa schimbe guvernul de la Chișinau. In ce privește situația din Transnistria, Maia Sandu susține ca regimul de la Tiraspol nu are resurse, iar pana in…

Conflictul Ucraina – Rusia, ”similitudini” in R. Moldova

06:25, 01.03.2024 - Ministrul german de externe Annalena Baerbock considera ca evolutiile recente din Republica Moldova le reflecta pe cele de la inceputul conflictului dintre Ucraina si Rusia din urma cu cativa ani, cand Moscova a anexat ilegal peninsula Crimeea, informeaza dpa. Aceste declaratii au fost facute dupa ce…

Președintele ASF, Alexandru Petrescu, susține listarea Moldova Agroindbank la Bursa de Valori București

10:40, 07.02.2024 - Autoritatea de Supraveghere Financiara reitereaza sprijinul pentru extinderea companiilor din Republica Moldova pe piața de capital romaneasca. Președintele Autoritații de Supraveghere Financiara (ASF), Alexandru Petrescu, a anunțat marți ca a avut o intalnire la Chișinau cu echipa de conducere a Moldova…

Euro scade, in timp ce Dolarul inregistreaza o creștere nesemnificativa: Cursul stabilit de BNM pentru astazi

07:55, 29.01.2024 - La inceputul acestei saptamani, Banca Naționala a Moldovei a stabilit un curs de schimb care indica o intarire a leului moldovenesc in raport cu euro, inregistrand o scadere de 3 bani, in timp ce fața de dolarul american leul s-a depreciat ușor, cu o creștere nesemnificativa de sub un ban.


Ce parere ai despre aceasta stire?