Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eugen Teodorovici, anunț pentru primari: 'Comunitățile locale vor putea prelua obiective de infrastructură'

Publicat:

Comunitațile locale vor putea prelua obiective de infrastructura, Guvernul urmand sa pregateasca o schema de finanțare pentru renovarea și utilizarrea acestora, a declarat joi ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici, aflat la , anunța MEDIAFAX.

Citește și: Mutare de ULTIMA ORA a asistenților maternali care au crescut-o pe Sorina: adopția micuței, CONTESTATA

„Trebuie sa cream acel cadru legal in baza careia comunitațile locale care doresc sa preia la nivelul lor anumite infrastructuri cum e cea portuara, sa o faca, iar eu am spus ca o sa pregatim la nivel de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premierul Ciolacu anunța investitii de 260 de milioane de lei in infrastructura de transport si de mediu (VIDEO)

13:40, 23.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu anunta ca Guvernul urmeaza sa aprobe, in sedinta de marti, proiecte de investitii in infrastructura de transport si de mediu, in valoare totala de 260 de milioane de lei.

Mutare-surpriza la Severin. De ce arunca liberalii un fost ministru in lupta pentru primarie

16:31, 15.04.2024 - PNL intra tare la Drobeta Turnu Severin ca sa-l schimbe pe primarul PSD aflat deja la al doilea mandat și a decis sa arunce o piesa grea in lupta. Virgil Popescu, fost ministru in doua randuri, al Economiei și al Energiei, actualmente președintele al Comisiei parlamentare pentru Mediu, și-a anunțat…

PSD Cluj propune un "parteneriat corect" cu Guvernul pentru proiectele locale

18:25, 11.04.2024 - Secretarul general al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a prezentat, la ZIUA LIVE, cateva dintre cele mai importante proiecte cu care intra in cursa pentru șefia Consiliului Județean Cluj, la alegerile din luna iunie.

Presedintele AEP, Toni Grebla: Pentru alegerile din data de 9 iunie, europarlamentare si locale, va exista o singura infrastructura electorala (VIDEO)

20:25, 08.03.2024 - Pentru alegerile din data de 9 iunie, europarlamentare si locale, va exista o singura infrastructura electorala, a declarat presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP , Toni Grebla, conform Agerpres.roAsa cum este proiectul ordonantei de urgenta, va fi o singura infrastructura electorala. Deci,…

PSD Cluj a inceput „recrutarea” pentru alegerile locale. Doi primari din județ au trecut in tabara social-democraților

10:10, 27.02.2024 - Decizia de comasare a alegerilor europarlamentare cu cele locale a grabit lucrurile in partidele clujene, care incep sa-și formeze echipele și sa anunțe candidații pentru scrutinul din 9 iunie 2024.

Dezbatere. Comunitațile de romi vor avea reprezentanții lor in consiliile locale?!

19:20, 21.02.2024 - Cu ocazia Zilei Dezrobirii Romilor in Romania, celebrata anual la data de 20 februarie, Renew Europe, in parteneriat cu Asociația Mișcarea Romilor Unita Mureș, a organizat un eveniment dedicat importanței acestui eveniment istoric in lupta pentru egalitate și dreptate etnica a romilor din Romania. „S-a…

Ciolacu: Apartenența la UE și alegerea unor primari competenți, principala miza a alegerilor locale

10:56, 13.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat marti, la Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor din Romania (ACoR) ca, in an electoral, romanii trebuie sa aleaga candidați care sa poata atrage in comunitațile lor cat mai multe finanțari, subliniind ca satele si comunele nu se pot dezvolta cu demagogie.

Grindeanu: 2024 va fi an-borna pentru infrastructura moderna din Timiș

09:45, 10.02.2024 - Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor și prim-vicepreședinte al PSD, este optimist privind darea in folosința a cat mai mulți kilometri de autostrada și drumuri expres, criticand autoritațile locale din Timișoara pentru faptul ca mai mult au pus piedici decat sa ajute Guvernul.


Ce parere ai despre aceasta stire?