Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

'Eu câţi ani aş fi fost suspendat?', se întreabă Kyrgios, după incidentul lui Djokovici

Publicat:

"Rebelul" tenismen australian nu a putut sa nu comenteze in stilul propriu incidentul in urma caruia a fost descalificat la US Open, potrivit news.ro.

"Puneti-ma pe mine in locul . . Eu cati ani as fi fost suspendat?", a scris Kyrgios, care nu participa la US Open, pe retelele de socializare.

El a organizat un sondaj, cu trei variante de raspuns, cinci ani, zece ani, 20 de ani, iar majoritatea celor care il urmaresc a ales ultima varianta.

Australianul l-a criticat pe , in iunie, cand acesta a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, in…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

CRUZIME! Un barbat din Mureșenii Bargaului lovește cu o bata cațelul vecinilor, care nu l-ar lasa sa doarma

10:05, 08.04.2024 - Un barbat din Mureșenii Bargaului a vrut sa ii dea o lecție unui cațel de talie mica din vecini, care nu l-ar fi lasat sa doarma. In miez de noapte, acesta a luat o bata și a lovit cainele… Isprava a fost surprinsa de camerele de supraveghere și a ajuns și in atenția polițiștilor. Incidentul s-a petrecut…

O adolescenta din California a fost ucisa tocmai de polițiștii care incercau sa o salveze

14:30, 03.04.2024 - Savannah Graziano, o adolescenta din California in varsta de 15 ani, a fost ucisa in 2022 de polițiștii care interveneau sa o salveze. Incidentul a avut loc in urma cu doi ani, insa inregistrarea video care dezvaluie ce s-a intamplat atunci a fost facuta publica abia recent.

Momentul in care podeaua unui magazin din China se surpa. O femeie a cazut in gaura cu tot cu rafturile din jur

23:30, 31.03.2024 - O femeie din China aflata la cumparaturi a ajuns la spital, dupa ce podeaua magazinului s-a surpat pur și simplu sub picioarele ei. Incidentul s-a petrecut intr-un centru comercial din estul țarii, in timp ce la etajul inferior se faceau lucrari de consolidare.

O bucata din tavanul unui magazin s-a prabușit peste clienți

12:00, 28.03.2024 - O femeie de 70 de ani a fost ranita dupa ce o bucata din tavanul unui magazin s-a prabușit peste ea. Incidentul a avut loc intr-un supermarket de pe strada Liviu Rebreanu din Sectorul 3 al Capitalei.  La fața locului am ajuns ambulanțe SMURD și mai multe mașini de pompieri. foto arhiva The post O bucata…

Un șofer cu permisul suspendat a fost oprit pe un drum din Suceava doar dupa ce polițiștii au folosit banda cu țepi

13:50, 23.03.2024 - Incidentul a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce șoferul mașinii in care se aflau patru persoane a refuzat sa opreasca la semnalele polițiștilor pe o strada din Radauți, județul Suceava. Oamenii legii au urmarit mașina, reușind s-o blocheze in comuna Marginea, cu un dispozitiv cu țepi…

Kyrgios planuieste sa revina in aprilie in circuitul ATP

14:01, 08.03.2024 - Tenismanul australian Nick Kyrgios planuieste sa revina pe teren ''intr-o luna'', dupa accidentari care l-au scos din joc inca din iunie 2023, scrie EFE, potrivit Agerpres. Jucatorul din Canberra a s-a confruntat cu probleme la incheietura mainii si genunchi, care nu i-au permis sa mai dispute vreun…

Tzanca Uraganu ar fi fost prins in timp ce conducea cu 160 km/h! Polițiștii i-ar fi suspendat permisul

11:36, 21.02.2024 - Tzanca Uraganu ar fi dat de probleme grave! Manelistul ar fi fost prins in timp ce conducea cu o viteza de 160 km/h! Polițiștii i-ar fi suspendat permisul de conducere din acest motiv, Incidentul s-a produs intre București și Brașov.


Ce parere ai despre aceasta stire?