Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Estonia va demonta sau va reloca toate monumentele rămase din epoca sovietică

Publicat:

Toate monumentele ramase in Estonia din epoca sovietica vor fi in curand demontate sau relocate, a anuntat prim-ministrul acestei tari baltice, care are granita comuna cu Rusia, informeaza DPA.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Omenirea a intrat in epoca razboaielor

08:00, 15.04.2024 -      Dupa o perioada de pace relativ lunga de la sfarșitul celui de-al doilea Razboi Mondial, odata cu anexarea Crimeei de catre Rusia, in 2014, și apoi invadarea Ucrainei, in 2022, s-a creat un precedent, caci prin gestul sau președintele rus Vladimir Putin a dovedit ca „se poate” sa ataci și sa invadezi…

Avertismentul unui oficial american: China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica”

09:40, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze „cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

China ajuta Rusia sa realizeze ''cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica''

00:16, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze "cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP.

VIDEO. Albania, precauta fața de Rusia, redeschide o baza aeriana din epoca sovietica

18:45, 04.03.2024 - Albania, membra a NATO, care nu are propriile avioane de lupta, a deschis luni (4 martie) o baza aeriana reconstruita din epoca sovietica pentru a deservi avioanele NATO, pe fondul unei amenințari sporite din partea Rusiei, a declarat premierul Edi Rama. Baza aeriana este situata in micul oraș Kucova,…

Ecuadorul nu mai livreaza Ucrainei material militar din epoca sovietica, dupa ce a starnit furia Rusiei

07:45, 20.02.2024 - Ecuadorul a anuntat luni ca renunta sa livreze arme din epoca sovietica Ucrainei prin intermediul Statelor Unite, dupa o promisiune in acest sens care a declansat furia Moscovei si interzicerea importurilor de banane ecuadoriene in Rusia.

Ecuador renunța sa ofere Ucrainei materiale militare din epoca sovietica

04:20, 20.02.2024 - Ecuadorul a anunțat ca renunța sa ofere armament din epoca sovietica Ucrainei, prin intermediul Statelor Unite, dupa ce un angajament in acest sens care a declanșat nemulțumirea Kremlinului și interzicerea importurilor de banana ecuadoriene in Rusia

Ecuadorul nu mai livreaza arme din epoca sovietica Ucrainei

01:25, 20.02.2024 - Ecuadorul a anuntat luni ca renunta sa livreze arme din epoca sovietica Ucrainei, prin intermediul Statelor Unite, dupa o promisiune in acest sens care a declansat furia Moscovei si interzicerea importurilor de banane ecuadoriene in Rusia, noteaza AFP, potrivit agerpres.ro. “Ecuadorul nu va trimite…

Dezastru in Rusia, infrastructura din epoca sovietica se prabușește. Oamenii ingheața in case: „Nu este o surpriza"

12:55, 06.02.2024 - Sistemele de incalzire se defecteaza in iarna grea din Rusia, lasand mulți oameni sa inghețe in case. O mare parte din infrastructura din epoca sovietica necesita modernizare. Dar Moscova continua sa cheltuiasca pentru razboiul din Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?