Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ESTE BINE SĂ ȘTII! Trucul care reduce riscul de cancer la colon cu 50%

Publicat:

Cancerul de colon este provocat de anumiti factori nocivi, dar si de dieta deficitara, mediul ambiant sau ereditatea.Aceasta afectiune este mai frecventa in cazul persoanelor care consuma predominant carne si mai putine alimente vegetale.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum

14:16, 11.04.2024 - Jumatate dintre ele au primit o injecție de esketamina la 40 de minute dupa naștere, iar cealalta jumatate a primit un placebo. The post STUDIU Derivat de ketamina administrat dupa naștere poate reduce riscul de depresie postpartum first appeared on Informatia Zilei .

Cele doua suplimente care ar putea reduce riscul aparitiei cancerului

08:30, 12.03.2024 - Cynthia Thomson, dietetician și expert in prevenirea cancerului, a publicat, luni, cel mai recent studiu al sau privind doua suplimente alimentare care pot reduce semnificativ riscul aparitiei cancerului.

Cum putem reduce riscul de AVC

12:15, 11.03.2024 - Cum putem reduce riscul de AVC. Accidentul vascular cerebral (AVC) sau infarctul cerebral ori atacul cerebral apare atunci cand fluxul de sange catre o parte a creierului este intrerupt sau redus semnificativ, ceea ce duce la lipsa oxigenului și a substanțelor...

Iaurturile pot reduce riscul de diabet de tip 2, spune Administrația americana pentru Alimente și Medicamente. Ce parere au medicii nutriționiști

16:55, 03.03.2024 - Dupa aproape cinci ani de deliberare, Administrația americana pentru Alimente și Medicamente (FDA) a decis ca iaurturile pot face acum o mențiune limitata conform careia pot reduce riscul de diabet de tip 2, relateaza CNN.

Trei ingrediente pe care trebuie sa le adaugi in alimentație pentru a reduce riscul de artrita

11:30, 18.02.2024 - Pe langa faptul ca dau un gust deosebit preparatelor, condimentele au beneficii și pentru sanatate. Conform specialiștilor, exista trei condimente care pot reduce riscul de dureri articulare la varste mai inaintate.

Cum determinam riscul de cancer mamar

14:15, 15.02.2024 - Afecțiunea oncologica cea mai frecventa la femeile din Romania ramane cancerul de san. Despre genele implicate in cancerul mamar ereditar și ce alte gene cunoscute sunt corelate cu riscul crescut al acestei boli discutam cu dr. Cristina Lazar, medic specialist Chirurgie generala.

Cancerul colorectal: manifestari și factori de risc

11:25, 14.02.2024 - Este unul din cele mai prevalente cancere in randul populației țarii noastre. Cancerul colorectal sau cancerul de colon, cum mai este el cunoscut, are mai multe manifestari pe care le putem identifica. Practic, in acest tip de patologie oncologica se dezvolta celule canceroase in colon sau rect. Apare…


Ce parere ai despre aceasta stire?