Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Escaladează tensiunile Rusia-SUA. Moscova îşi recheamă ambasadorul de la Washington pentru consultări

Publicat:

Rusia a anuntat miercuri ca si-a rechemat ambasadorul in SUA pentru consultari, dar a dat asigurari ca vrea sa evite „degradarea ireversibila” a relatiilor cu Washingtonul, aflate „intr-o stare dificila” de mai mulți ani, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ambasadorul francez in Rusia, convocat la Moscova, dupa ce ministrul francez de externe i-a facut „mincinoși” pe ruși

18:05, 12.04.2024 - Rusia l-a convocat vineri pe ambasadorul francez la Moscova, Pierre Levy, in urma unor declaratii pe care le considera „inacceptabile” ale ministrului francez de Externe Stephane Sejourne, care a apreciat luni ca Parisul nu are „interesul” sa discute cu Moscova.

Ambasadorul rus in Romania, Valery Kuzmin, a plecat definitiv in Rusia

18:55, 11.04.2024 - Valery Kuzmin, ambasadorul Rusiei in Romania, și-a incheiat misiunea și a plecat definitiv la Moscova. Elena Kopnina este Insarcinatul cu afaceri interimar al Federației Ruse in Romania, potrivit unui anunț al Ambasadei.

China va trebui sa dea socoteala daca Rusia avanseaza in Ucraina, avertizeaza Washingtonul

10:15, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat marti ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de externe rus, Serghei Lavrov, informeaza miercuri AFP.

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Rușii nu i-au ascultat pe americani: SUA au avertizat Moscova ca ar putea urma un mare atentat

12:21, 23.03.2024 - Statele Unite ale Americii au avertizat Rusia in martie cu privire la un atac terorist susceptibil sa vizeze "mari adunari" la Moscova, a declarat vineri Casa Alba, la cateva ore dupa atentatul care a facut peste 93 de morti intr-o sala de concerte in apropierea capitalei, noteaza AFP. "La inceputul…

Ambasadorul SUA: „Ajutam Republica Moldova sa faca fața”

20:45, 28.02.2024 - Democratia, prosperitatea si securitatea raman la baza parteneriatului dintre SUA si Republica Moldova, a declarat miercuri Statelor Unite la Chisinau, Kent Logsdon, care a subliniat ca Washingtonul ajuta Chisinaul sa faca fata incercarilor din partea rusilor de a submina institutiile democratice si…

G7 indeamna Moscova 'sa nu depaseasca anumite limite in spatiu'

22:01, 17.02.2024 - Ministrii de externe ai celor mai industrializate sapte natiuni din lume (G7) au indemnat sambata Rusia "sa nu depaseasca anumite limite in spatiu", dupa ce Washingtonul a avertizat asupra "amenintarii grave" pe care o reprezinta dezvoltarea de catre Moscova a unei arme impotriva satelitilor in spatiu,…

Rusia lanseaza acuzații extrem de grave, in cazul avionului doborat pe teritoriul sau

10:15, 07.02.2024 - Statele Unite au acuzat marti Rusia ca a tras cel putin noua rachete furnizate de Coreea de Nord asupra Ucrainei, in timp ce Moscova a catalogat Washingtonul drept "complice direct" la doborarea unui avion militar rusesc de transport luna trecuta, transmite Reuters, informeaza News.ro.Ambasadorul…


Ce parere ai despre aceasta stire?