Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Eric Geboers, legenda belgiană a motocrosului, a murit necat după ce a ncercat să și salveze cinele

Publicat:

, cvintuplu campion mondial la motocros și o legenda a sportului in anii 1980, s-a inecat intr-un lac din nordul Belgiei, dupa ce a sarit in apa pentru a-și salva cainele, scrie presa belgiana, preluatpa de AFP.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident terifiant in Braila! Un tanar de 25 de ani a murit in brațele medicilor, in timp ce incercau sa il salveze

10:05, 16.04.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, in urma cu doar o zi, in Braila! Un tanar s-a stins din viața in brațele medicilor, in timp ce incercau sa ii salveze viața. Acesta a intrat cu camioneta pe care o conducea pe contrasens, iar impactul cu o autoutilitara l-a costat viața. Șoferul de 25 de ani nu a mai…

A murit Costel Corduneanu. 'Stapanul Moldovei' era unul dintre interlopii de legenda ai Romaniei

12:15, 15.04.2024 - Costel Corduneanu, una dintre cele mai cunoscute figuri ale lumii interlope din Iași și liderul clanului Corduneanu, cunoscut și sub numele de "Ștefan cel Mare al Moldovei" sau 'Stapanul Moldovei' a incetat din viața astazi, 15 aprilie 2024. Acesta a ajuns unul dintre cei mai de temuti capi ai lumii…

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Doliu in lumea sportului internațional! A murit o legenda / FOTO

11:00, 11.04.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, s-a stins din viața la varsta de 54 de ani. Potrivit presei locale, acesta a murit din cauza unei insuficiențe cardiace.

Ștefania, romanca moarta in incendiul din Italia, a incercat sa ii salveze pe cei trei copii ai ei dintre flacari. Ce a facut, dupa ce apartamentul ei a luat foc

16:25, 16.03.2024 - Au aparut detalii halucinante despre incendiul din Italia. Ștefania, romanca care a murit, a incercat sa ii salveze pe cei trei copii ai ei in momentul inncare a vpzut ca sunt in pericol. Iata ce a facut, duppa ce flacarile i-au curprins apartamentul. Din nefericire, cei patru au murit.

Tanarul salvamontist care a murit in avalansa de la Balea Lac era originar din Cluj. Salvamontiștii clujeni: "Adio, legenda noastra vie!"

11:35, 17.02.2024 - Iubitor de munte, de sporturi extreme și mereu cu zambetul pe buze, Paul Popescu sau "Pogo", cum ii spuneau prietenii, s-a stins din viața in urma avalanșei de la Balea. Tanarul era originar din Cluj.

A vrut sa-l salveze, dar a murit și ea: O femeie s-a inecat impreuna cu fratele sau, care s-ar fi pravalit sub gheața unui lac, la Edineț

15:26, 07.02.2024 - Tragedie la Edineț. Doi frați, un barbat de 57 de ani și o femeie de 62 de ani, au fost depistați fara suflare intr-un iaz din satul Tirnova, raionul Edineț. Potrivit oamenilor legii, aceștia lucrau ca paznici la bazinul acvatic și ar fi mers la pescuit, ignorand faptul ca gheața era prea subțire.

Chita Rivera, legenda a teatrului muzical și caștigatoare a Premiilor Tony, a murit la varsta de 91 de ani

13:46, 31.01.2024 - Actrița a devenit renumita mai ales pentru rolul Anitei din „West Side Story”. Chita Rivera, a incantat generații și a devenit prima femeie hispanica recompensata cu prețioasa distincție Kennedy Center Honor.


Ce parere ai despre aceasta stire?