Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EMOȚIONANT! Un bătrân de 81 de ani i-a cântat serenade soției sale internată cu COVID-19 (VIDEO)

Publicat:

Moment extrem de emotionant la un spital din orasul italian Piacenza! Un barbat in varsta de 81 de ani a demonstrat ca iubirea nu are limite, iar pandemia nu i-a stat in cale atunci cand a dorit sa ii demonstreze jumatații sale ca este alaturi de ea.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Moment special de ziua romilor in București. Florin Salam i-a cantat unei bunicuțe. Manelistul a reușit sa o emoționeze pana la lacrimi / VIDEO

12:10, 08.04.2024 - In urma cu o zi, romii din București au petrecut la un concert organizat special de ziua lor. Cel care a facut atmosfera a fost nimeni altul decat Florin Salam! Dincolo de distracție, regele manelelor a creat un moment special și i-a cantat unei bunicuțe, pe care a emoționat-o pana la lacrimi!

Ilona Brezoianu și Florin Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri”

11:10, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei.

Mesajul emoționant transmis de fratele mai mic al Prințesei Kate. Ce a transmis, dupa ce s-a aflat boala soției Prințului William: ”Impreuna” / FOTO

23:35, 24.03.2024 - Vestea ca Prințesa Kate sufera de cancer a indurerat intreaga lume. Fratele ei mai mic, James Middleton, a postat o fotografie din copiarie, alaturi de un mesaj emoționant in care o susține pe aceasta in lupta grea pe care o are de dus.

VIDEO Moment emoționant la WTA Miami - A inceput sa planga dupa ce a caștigat meciul

11:10, 21.03.2024 - Shelby Rogers a obținut de-a lungul carierei victorii in fața mai multor nume importante din circuitul feminin, dar meciul caștigat in fața cehoaicei Linda Fruhvirtova a fost unul foarte special pentru americanca de 31 de ani.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa. A gatit pentru Regina Elisabeta

11:56, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.

VIDEO Moment istoric la Roma: Arhidiaconul Mihail Buca și 'Tronos' au cantat la mormantul Sfantului Pavel

00:21, 30.01.2024 - Arhidiaconul Mihail Buca și Grupul Psaltic ”Tronos” al Patriarhiei Romane au fost, in acest weekend in Italia, la Roma, unde au raspuns la o invitație a comunitații de romani. Cel mai bun psalt din lumea ortodoxa i-a impresionat și pe italieni cu vocea sa, iar asta nu s-a intamplat oriunde, ci intr-unul…

Star Matinal. Ce rochie de mireasa iși dorește Larisa Iordache. Gimnasta și Cristian Chirița se pregatesc de nunta: ”Moment emoționant” / VIDEO

16:50, 19.01.2024 - Larisa Iordache și Cristian Chirița formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbizul romanesc, iar la inceputul anului au decis sa se logodeasca. Gimnasta s-a gandit la modelul rochiei de mireasa pentru marele eveniment, iar astazi, a dezvaluit cum și-ar dori sa arate.


Ce parere ai despre aceasta stire?