Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emily Ratajkowski dezvăluie în premieră că a fost abuzată sexual: „Mi-era frig și i-am simțit textura blugilor pe picioare”

Publicat:

Apreciatul fotomodel , 29 de ani, a dezvaluit un moment oribil trait la inceputul carierei, in 2012, cand ar fi fost agresata sexual de fotograful .  „Agentul meu mi-a spus sa cumpar un bilet de autobuz din și sa ma duc la Catskills, acolo unde un fotograf pe nume ma va lua. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilie Nastase dezvaluie costul emoțional al celor patru divorțuri: 'N-am simțit ca am saracit, dar...' / VIDEO

23:56, 13.04.2024 - Ilie Nastase, fostul numarul 1 mondial in tenisul masculin, a facut recent cateva declarații sincere referitoare la suma de bani pe care a adunat-o in timpul carierei sale.Ilie Nastase a dezvaluit persoana pe care o considera cea mai frumoasa femeie din lume.

Polițist accidentat in timpul misiunii de un șofer drogat și beat

08:50, 24.02.2024 - Un polițist de la Rutiera a fost lovit de o mașina condusa de un șofer baut și drogat. Agentul a fost ranit la picioare. Incidentul a avut loc in zona de lux a Capitalei.Un agent al Brigazii Rutiere din Capitala a fost transportat la spital, sambata dimineața, cu rani la picioare, dupa ce a fost […]

Vaticanul dezvaluie in premiera secrete din celebrele Arhive Apostolice: detalii uluitoare din ultimele 12 secole

19:31, 19.02.2024 - Vaticanul incearca de ani de zile sa demonteze ideea ca celebrele sale arhive nu sunt chiar atat de secrete și pentru a demonstra aceasta a deschis dosarele controversatului papa Pius al XII-lea din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.


Ce parere ai despre aceasta stire?