Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emil Boc: „Dragi festivalieri de toate vârstele, vă rugăm să vă vaccinați! Sunt șanse foarte mari ca în august să reluăm festivalurile”

Publicat:

Marile festivaluri ar putea avea loc in aceasta vara, totul depinde insa de rata de vaccinare. Prima provocare va fi ca in iunie sa se ajunga la 5 milioane de persoane vaccinate, iar pana in august la 10 milioane. Astfel, surse guvernamentale susțin ca abia in august am putea avea primele festivaluri fara restricții de participare pentru cei vaccinați sau pentru cei cu test negativ de Covid-19, respectiv test de anticorpi. Purtarea maștii, precum și anumite condiții pentru organizatori vor fi obligatorii, potrivit unor propuneri venite de la ministerul Culturii. Un susținator convins al festivalurilor…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce „U” Cluj primește peste 2,4 milioane de euro, iar CFR nimic. Emil Boc: „Nu ii putem finanța””

09:11, 18.04.2024 - „U” Cluj va primi suma de 12,2 milioane lei (peste 2,4 milioane de euro) de la bugetul local al municipiului Cluj-Napoca, din cei 21,8 milioane de lei, fonduri nerambursabile pentru activitați sportive. CFR Cluj in schimb nu va primi niciun ban.

Cinci proiecte din Cluj-Napoca, in valoare de 55 de milioane de euro, pleaca la drum. Emil Boc: „Sunt proiecte fundamentale pentru orașul nostru la care lucrul incepe in teren”.

15:20, 15.04.2024 - Mai multe proiecte de infrastructura educaționala din cadrul HUB-ului din cartierul Borhanci, care include gradinița, școala gimnaziala, liceu și sala de sport, dar și un bazin olimpic, pleaca la drum.

Ce asociații și ONG-uri primesc finanțare nerambursabila de la Primarie, anul acesta? Peste 16 milioane de lei, alocați din bugetul local.

14:00, 15.04.2024 - Peste 170 de inițiative aparținand unor ONG-uri sau asociații clujene vor fi finanțate anul acesta din bugetul local al municipiului Cluj-Napoca. Primaria aloca peste 16 milioane de lei, sprijin pentru organizațiile non-profit.

Cat de interesanta se anunța batalia pentru primaria Cluj-Napoca. Boc, marele favorit + ce șanse au ceilalți candidați

17:25, 10.04.2024 - Actualul primar Emil Boc, chiar daca nu și-a anunțat oficial candidatura pana la aceasta data, dar este mandatat de conducerea PNL Cluj, Aurelia Cristea (PSD), Viorel Baltarețu (ADU), Calin Cozma (AUR), Olah Emese (UDMR), Sabin Sarmaș (independent), sunt cei mai importanți candidați anunțați pentru…

Emil Boc va fi dat in judecata de Petrolul Ploiești

14:15, 09.03.2024 - Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, a lansat un atac virulent la adresa celor de la Petrolul Ploiești, grupare pe care a acuzat-o ca nu și-a aparat corect șansele in meciul cu Sepsi (pierdut cu 2-1), din ultima etapa a sezonului regulat din SuperLiga Romaniei la fotbal.

Romania, in proces cu Pfizer: Compania cere plata pentru 29 de milioane de doze de vaccin anti-COVID

08:30, 21.02.2024 - A fost stabilit un calendar al procesului dintre Pfizer si Romania, initiat pe tema vaccinurilor anti-COVID, iar in urmatoarele patru luni se vor putea depune documente. In cadrul procedurii, compania farmaceutica solicita plata pentru aproape 29 de milioane de doze de vaccin. ”In contextul in care…

Procesul Romania-Pfizer, la prima infațișare. ”Sper sa avem succes”, spune ministrul Rafila

07:51, 20.02.2024 - Azi, la Bruxelles, are loc prima intalnire din procesul Romania-Pfizer, despre miza caruia ministrul Sanatații spune ca ”este o suma foarte mare și sper sa avem succes”. ”Din cate știu eu, s-a finalizat procedura de selecție a companiei care sa reprezinte statul roman la Bruxelles in acest proces, așa…

Reprezentanții sectorului cultural din Cluj-Napoca i-au cerut primarului Emil Boc sa adopte un regulament pentru finanțarea culturii/Reacția primarului: Nu facem teatru in orice situație

00:10, 15.02.2024 - Continue reading Reprezentanții sectorului cultural din Cluj-Napoca i-au cerut primarului Emil Boc sa adopte un regulament pentru finanțarea culturii/Reacția primarului: Nu facem teatru in orice situație at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?