Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Embargoul asupra cărbunelui rusesc intră în vigoare, pe fondul tensiunilor în privința aprovizionării energetice

Publicat:

Embargoul european asupra carbunelui rusesc intra in vigoare la miezul noptii, la 4 luni dupa adoptarea sa, in cadrul celui de-al cincilea pachet de sanctiuni impotriva Moscovei, intr-un moment in care UE se confrunta cu puternice tensiuni in privinta aprovizionarii sale

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

China gazduieste o reuniune cu oficiali navali de top din 30 de state, pe fondul tensiunilor din Marea Chinei de Sud

12:40, 21.04.2024 - Marina chineza a inceput duminica o intalnire bienala cu oficiali navali de top din 30 de state, in orasul-port Qingdao, intr-o demonstratie de diplomatie militara care va fi urmarita indeaproape pentru semne de mai mult angajament intre China si Statele Unite, transmite Reuters, potrivit news.ro

Flota fantoma a Rusiei nu mai are unde sa se ascunda. Cum sunt „vanate” navele care transporta petrol rusesc

08:06, 10.02.2024 - Proprietarii de vase petroliere din Occident se feresc tot mai mult de petrolul rusesc din cauza sancțiunilor impuse de SUA impotriva Rusiei, ceea ce pune presiune pe flota de „nave fantoma” care livreaza cea mai importanta marfa de export a Moscovei, scrie Newsweek.

Biden l-ar fi numit pe Netanyahu un „nenorocit dat naibii” pe fondul tensiunilor in privința razboiului din Fașia Gaza

11:55, 05.02.2024 - Președintele american Joe Biden a spus despre prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu ca este un „nenorocit dat naibii” pe fondul tensiunilor dintre cei doi privind razboiul Israel-Hamas, potrivit Politico.

Armata Braziliei iși intarește granița cu Venezuela și Guyana pe fondul tensiunilor legate de regiunea Esequibo

09:30, 03.02.2024 - Un convoi de camioane militare și vehicule blindate a pornit vineri spre granița de nord a Braziliei pentru a intari prezența armatei braziliene, ca raspuns la tensiunile legate de revendicarea Venezuelei asupra regiunii Esequibo din Guyana, informeaza Reuters.

Statele isi sporesc apararea pe fondul tensiunilor și a perspectivelor unui nou mandat pentru Trump

08:21, 29.01.2024 - Razboiul din Ucraina, retorica tot mai agresiva a Rusiei impotriva NATO și perspectivele unui nou mandat prezidențial al lui Trump determina țarile europene sa iși sporeasca capacitațile de aparare.

Zelenski cere o ancheta internationala dupa prabușirea avionului rusesc. „Rusii se joaca cu vietile prizonierilor ucraineni”

07:30, 25.01.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut miercuri seara o ancheta internationala in cazul avionului rusesc doborat care, potrivit Moscovei, transporta prizonieri de razboi ucraineni in drum spre un schimb de prizonieri.

Avion militar rusesc doborat: Consiliul de Securitate al ONU se va reuni de urgența joi

00:40, 25.01.2024 - Consiliul de Securitate al ONU se va reuni de urgenta joi dupa-amiaza, la cererea Moscovei, care a acuzat Ucraina ca a doborat un avion de transport militar rusesc, a anuntat miercuri presedintia franceza a Consiliului, informeaza AFP, potrivit agerpres.ro. Ministrul rus de externe Serghei Lavrov, aflat…

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU, joi, in urma doborarii avionului rusesc in Belgorod

00:25, 25.01.2024 - Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU, joi, in urma doborarii avionului rusesc in BelgorodConsiliul de Securitate al ONU se va reuni de urgenta joi dupa-amiaza, la cererea Moscovei, care a acuzat Ucraina ca a doborat un avion militar rusesc de transport, la bordul caruia se aflau…


Ce parere ai despre aceasta stire?